Parerea unui nimeni despre mitingul diasporei, care crede ca e interesant sa aiba si el o parere

Bai, nu-i condamn pe diasporeni ca au venit mai putini decat au promis, eu ii inteleg. Am fost la un pas sa devin si eu unul si chiar ma gandeam, daca veneam acum acasa, probabil ca stateam fix cat sa fac un dus si sa mananc ceva, apoi plecam in vacanta.

Sa protestezi in fata unei cladiri goale e pierdere de timp. Pe bune acum, cine organizeaza astfel de mitinguri? Ca e clar un om fara viziune ori prea naiv. Sau, mai rau, e chiar unul de-al lor care stie ca astfel de proteste au zero sanse. Astia sunt prea puternici ca sa renunte din atata lucru, trebuie gandita o alta strategie.

  1. Boicot: cine are reclama la televiziunile propagandiste? Ei bine, de maine nimeni nu mai cumpara acele produse!
  2. Plimbari organizate in jurul guvernului, al parlamentului, al primariei, al catedralei mantuirii. Nu facem miting, pur si simplu ne plimbam 20.000 de oameni in jurul lor, cu copii si neveste, sa nu poate intra sau iesi cu masinile de sute de mii de euro.
  3. Ne strangem 100.000 in parcarea de la ikea sa fumam o tigara. Nimeni nu intra – nimeni nu iese. Si asa ne plangem ca nu mai avem paduri si aerul e de cacat.
  4. Nimeni nu mai alimenteaza de la petrom, aveti alternative precum mol, socar, rompetrol etc.

–  Ok Twigg, si care sunt sansele sa cada guvernul din atata lucru?

Nici nu-ti poti da seama ce putere au oamenii daca au si putin creier. Ii faci sa se enerveze, nu mai vin bani si se vor certa intre ei. Abia atunci, cand sunt slabiti si turbati ii dam jos. Nu merge altfel.

Mai e o chestie: poate nu va imaginati cat de mult mi-as dori sa-i vad pe toti la parnaie. Atentie, PE TOTI! nu doar pe astia actuali, ci pe aia care au vandut si distrus tara, aia sunt de vina. Cum care sunt aia? Luati-o cronologic incepand cu decembrie 1989, orice nume care a iesit in fata – daca n-a crapat intre timp sa intre pe viata la bulau. Pentru ca, my friends, toti sunt de vina: aia ca au inceput iar astia ca continua. Nu va imaginati cati milionari traiesc in lux din semnaturi pe pix ca au stat 1 luna sau 1 an intr-o functie. Nici nu va imaginati cati primari, senatori, deputati, consilieri, asistente si familiile lor au pus toti umar la umar si au devalizat, furat, vandut absolut tot ce se putea devaliza, fura sau vinde. In 30 de ani s-au rotit mii de politicieni in jurul nostru, ii numeri pe degete pe aia care chiar au facut ceva. Nu mai stiti nimic de ei? E normal, traiesc in vile de lux in sudul Frantei sau alte tari la fel de misto si probabil rad de se sparg vazand ca desi au devalizat, furat sau vandut – nimeni nu are nicio problema cu ei, toata tara se concentreaza pe… 3 oameni! Hai 10! Pune 100 sa fie suma rotunda. Un milion de oameni ies in strada sa doboare 20 de oameni? OK, pica guvernul dar ghici ce: Romania e ingenunchiata de datorii, nu mai are nimic nici in apa, nici in aer si nici pe pamant. Iar aia care sunt cu adevarat vinovati joaca table pe plajele de lux din Saint Tropez. #Rezist degeaba..

Comentarii ( 1 )

  1. Raymond Raymond

    Hello there, I found a way to market a business on a shoe string budget. Can I send this to you? Respond „Yes” if interested.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top