Mi-e scarba de (unii) oameni

Femeia de servici de la bloc a fost data afara. 600 de lei/luna, venea cu trenul de undeva de la vreo 30Km de Buc sa spele si sa stranga gunoiul aruncat pe jos de locatarii pulii mele. O femeie cu zambetul pe buze pentru care am avut mereu un respect aparte. Adica am salutat-o din prima zi pina in ultima zi pentru ca e om inainte de a fi femeie de servici.

Stiti cine a dat-o afara? Niste mumii care, in mortii lor, n-au nimic altceva de facut decat sa urmareasca pe toata lumea, sa vorbeasca pe la spate, sa faca numai rau si sa consume degeaba oxigenul ramas. Telespectatorii antena 3 si rtv, de ei vorbesc. Au tras ei concluzia ca femeia nu-si face treaba.

Femeia aia spala cu apa si detergent tomberoanele de 2 ori/saptmana, sa nu puta. Si pentru ca unii dintre locatarii pulii mele erau prea puturosi sa arunce punga/sacul de gunoi in tomberon, il aruncau pe jos si se facea gunoi. Si mumiile pulii mele au dat vina pe ea ca nu face curat. Stiti ce merita astia? Sa le confisti pensiile, sa le dai 600 de lei/luna si sa-i pui sa spele ei tomebroanele, sa mature, sa spele scarile, geamurile si tu sa scuipi seminte in urma lor. Asta ar trebui. Pentru ca de luna viitoare ne vor manca sobolanii, nici dracu nu o sa faca macar pe jumate cat facea femeia aia.

Ba, in pula mea, nu mai crapa astia odata. Da-i in pula mea ca traiesc doar ca sa incurce. Vor pensii marite, vor propietati, vor sa fie respectati, vor sa fie tratati regeste in spitale, vor pe mortii lor. Sunt prosti facuti gramada, cu gura mare, cu pretentii, cu spume, rai si dusmanosi. Nu vezi un pensionar cu zambetul pe buze, toti niste jeguri comuniste care nu se mai satura de bani. Ei merita, ei au dreptul, ei judeca, ei stiu, ei decid. Dati-va’n pula mea.

Gata, m-am linistit. Si, cum a fost in concediu? Ce v-a placut cel mai mult? Stiu, nu-mi spuneti: civilizatia, curatenia, politetea, atmosfera. Stiu, si mie imi place Grecia. Si Italia si Spania si Germania. Uh, ati fost la noi in concediu? Inseamna ca ati vazut frumusetile patriei: pet-uri, gunoaie, aglomeratie, melteni, jegosi, preturi mari, nesimtiti, tractoristi, scandalagii, golani si ciorditori. O parte din vecinii mei au fost si ei in concediu..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top