Nu credeam ca exista femei atat de proaste daca nu ma uitam la Insula Iubirii

Nu stiu daca va uitati si voi, e foarte educativ. Dar a devenit oarecum dramatic. Adica imi dau seama ce viata de cacat au unii, ce pedepse de femei, ce frustrari. Desi pe facebook absolut toata lumea o duce fabulos, uite ca realitatea e alta.

De ce zic ca e educativa emisiunea? Pentru ca sunt momente in care, poate, nu apreciez ce am langa mine. Ganditi-va cat de ridicol te simti sa stie toata tara ca femeia te considera inferior ei, ca fara ea esti un distrus fara viitor. Sau cat de umilitor e pentru ea sa spui tuturor ca ti-ai pus coaiele alea paroase pe ochii ei albastri. Sau sa n-o scoti din proasta.

Lipsa de respect, nivelul de cultura, relatiile care de fapt nu se bazeaza pe nimic decat pe o banala atractie sexuala de compromis – pe sistem ca e bun(a) si asta pina gasesc altceva. Bai, e grav! Si iti dai seama ca nu sunt cazuri izolate, asta e realitatea. Cand stau la semafor in masina mea de 1000 euro si vad o pizda intr-un AMG de 100.000, stiu ca niste coaie paroase si transpirate stau pe gura ei pe care tu ai saruta-o 24/24 daca ar fi cu tine.

Mortii lor. Ia ziceti, de care ispita va place? Hai ca stiu ca va uitati. Mie imi place Nico, e si misto si o duce si capul. Nu pare genul de femeie care varsa tot din casa daca ma intelegeti. Dar ca un paradox, barbatii ispite sunt mult mai sexosi decat multe dintre fetele ispite. Cred ca daca as fi participat la emisiune, as fi cerut sa fiu mutat pe cealalta insula, exista totusi o sansa sa am o mica erectie. Nu ma intelegeti gresit, imi plac femeile dar nimic nu-mi provoaca repulsie mai rau ca o manelista. Mie cand mi-a zis nevasta-mea ca si ei ii place Deftones – bai coaie, mi s-a sculat instantaneu! Una e sa ti-o tragi pe sextape si alta pe manele. Pe cine pacalesc, pe manele n-ai cum sa ti-o tragi, poti doar sa-ti pui coili paroase pe fata ei. Cine-i mare barosan? Se stie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top