Rejoice everyone, I have returned!

O yeah! M-am reintors la scris. Oricum, este evident ca nu am talent de vlogger, se vede din spatiu. Bai, dar am incercat! Adica na, pot spune ca am facut-o si pe asta, chiar daca par un cretin care se plictiseste ingrozitor.

Nu renunt la vlog, o sa merg in paralel cu ambele. Dar era nevoie de o cosmetizare, pe blog erau prea multe postari vechi si fara sens, multe poze si tot felul de lucruri mai mult sau mai putin personale. Asta sunt eu, asta am simtit pe moment. whatever

Dupa cum se vede, au disparut aproape 1000 de articole. Nu mai e nicio poza cu femei goale, filmulete si alte balarii. Nu tata, blog-ul e doar pentru text si atat. Probabil ati observat ca sunt imagini reprezentative care se repeta. Pozele au rol de design mai mult, nu reflecta intocmai continutul. Si oricum, sa caut poza pentru fiecare articol e durere de cap, asa sunt 10 poze sugestive si gata.

So, de ce m-am intors la scris?

Pai.. imi era dor. Sunt lucruri pe care nu le poti spune bine decat in scris, asa cum sunt lucruri care se pot face doar prin video.

Ce a fost in capul meu de am tot schimbat blogul? Si eu ma intreb asta. Cred ca aveam tot felul de idei, la un moment dat eram atat de bagat in scandaluri incat am trecut pe luxecafe. Apoi mi-au venit niste idei care n-au fost tocmai inspirate si tot asa. Ca in orice business, inveti din experienta, nu-ti iese din prima. Nu m-am gandit atunci ca e o idee proasta sa amestec postarile – una cu fii-mea si alta cu sex si femei goale. Eram prea addicted, ma luase valul si blog-ul era mai important decat era nevoie.

Bai, dar sa vezi chestie: trecand prin toate postarile, am incercat sa accesez blog-urile care erau la moda atunci. Toate au fost sterse! Chiar daca ma balacaream cu ei/ele, unele articole erau atat de misto scrise incat le consider o mare pierdere pentru toata lumea. Acum daca vrei sa citesti ceva – nu ai ce, totul e cacao. Daca aveam inspiratie, copiam eu respectivele postari si le puneam aici. La unele aveai erectie, la altele ti se facea rau, la unele te apuca tristetea iar la altele radeai in hohote. Mare pacat, tovarasi..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top