Meanwhile

Mda, am primit sute (ce zic sute, mii!) de mesaje de la fani din toata lumea ca am disparut subit si nu mai stie nimeni nimic de mine. Well, here I am! Bine, puteti spune ca aveti onoarea de a-l cunoaste pe cel mai ocupat om din univers, nu mai reusesc sa-mi gasesc timp pentru nimic. Nu ca as avea cine stie ce combinatii, afaceri, intalniri sau drumuri de facut – nu frate, pur si simplu s-a comprimat timpul si nu reusesc sa-mi dau seama cand trece ziua. Acum e 9 dimineata – acum e 6 seara. Mortii ma-sii..

In rest ce sa va zic.. nimic nou: era sa ma bata un pensionar in Mega Image (o sa va zic pe video cand imi fac timp), am mai luat o amenda auto ca am parcat 2 minute cica in sosea, am fost racit si am dat o fuga pina in Valencia s-o duc pe fii-mea la Oceanografic. Asta e tot ce-mi duc aminte din ultimele 2 luni.

Apropo de Valencia, e frumos acolo, m-as retrage la batranete in zona aia. Si daca nu ati fost, va recomand sa mergeti, mai ales daca aveti copii. Sunt cel putin 3 locuri de vizitat obigatoriu: acvariul, muzeul stiintelor si gradina zoologica. Daca mie ca adult mi-a placut maxim – imaginati-va cum e pentru copii. Momentan m-am resemnat cu ideea ca nu pot emigra (din cauze necunoscute, forte malefice, blesteme sau ca nu m-am spovedit la duhovnic) si trebuie sa raman aici, in cel mai poluat oras din UE. O daaaa, avem in aer plumb de sute de ori mai mare decat orice imaginatie si statistica. Dar ce conteaza boss, e o onoare sa locuiesc aici, in orasul barosanilor! Pentru ca toata lumea are bani de nu stie ce sa faca cu ei. Cum mi-am dat seama? Mergeti in magazine, daca un cos de cumparaturi care abia are 5 cacati pe fund costa minim 100 lei, cat costa cosurile cu varf? 6 – 700? Si dupa 2, 3 zile arunci jumatate din el la gunoi ca s-au invechit, nu cumperi de alte 6 – 700? Si de ce toti au cosuri cu varf?

Prieteni, astia care traiesc in Bucuresti (dar nu sunt bucuresteni) sunt putred de bogati. O sa va zic pe video cum am ajuns eu la aceasta concluzie.

Inca ceva: mai las cele 10 video-uri cateva zile apoi le pun pe privat. Sunt naspa, le-ati vazut deja, nu le mai tin ca mi-e rusine cu ele. Voi lasa online doar ultimul clip, cand fac unul nou il sterg pe cel vechi si tot asa, sa ramana doar un clip. Ma simt prost fata de voi sa-mi fac vacantele pe bani veniti din online, am zis sa-i las si pe altii..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top