Mega teapa REVOLUT: iata ce se va intampla, probabil, cu contul tau

Cardul tau revolut va fi blocat din sistem, e o chestiune de timp pina ti se intampla. Toate conturile vor fi blocate pe motiv ca ei au nevoie de mai multe informatii despre tine.

Sub pretextul unor reglementari UE (fara sa dea link sau mai multe detalii) si ca vor sa se asigure ca banii tai nu sunt obtinuti ilegal, vor incepe sa-ti ceara tot felul de acte/documente: unde muncesti, ce salariu ai, raport tranzactii etc. Sa zicem ca esti de acord si le dai tot ce vor, ghici ce: nu e suficient.

Vor vrea informatii despre Vasile – tipul care ti-a bagat in cont 50 de lei. Cine e Vasile? Ce relatie ai cu Vasile? Dar de ce ti-a dat Vasile 50 de lei?

in primul rand: nu e treaba lor cine e Vasile si de ce mi-a dat 50 lei. Poate mi-a dat inapoi o datorie, poate i-am cerut imprumut ca am ramas fara bani, poate vrea sa-i cumpar ceva din Auchan ca el nu are masina, poate ca mi i-a dat pentru Geta, poate vrea sa-i achit o factura ca el nu se descurca / stie cu platile online. Sunt zeci de posibile situatii. Dar nu si pentru revolut! In mintea lor, ei te acuza de activitati ilegale si terorism.

Din acest motiv trebuie sa le dai tot felul de informatii personale, documente, conturi, tranzactii (se vaita cineva ca le-a dat pina si copie dupa actul casei), trebuie sa le pui pe tava toata viata ta. Pina si ce chiloti poarta nevasta-ta. Pentru ce? Pentru ca esti suspect de terorism ca ai 50 lei in contul tau. D’aia.

Revolut, la fel ca orice alta banca din lume, stie ce faci cu banii. In raportul meu de tranzactii apare asa: plata auchan, plata socar, plata un domeniu internet, plata telekom, plata rds, plata vodafone. Unde sunt activitatile ilegale? Unde este terorismul?

Sunt mai rau ca ANAF, iti dau impresia ca esti un infractor in fata judecatorului care trebuie sa demonstreze ca nu a facut nimic rau. Dar nu asta trebuie sa se intample, sa vina ei cu argumente. De ce trebuie sa ma justific eu in fata lor? De ce ma trateaza ca un infractor?

Pentru ca asta e scopul lor. Asa fac ei bani. Iti blocheaza contul si iti vor cere atat de multe informatii personale incat la un moment te vei opri. Iti vor spune ca nu este suficient si contul tau va ramane blocat pina le dai tot ce vor. Si daca nu le dai, conform politicii lor, au voie sa-ti inchida definitiv contul, cu tot cu banii tai.

So, din 2,5 milioane de conturi cate sunt deschise la revolut, daca 1 milion renunta la cont si fiecare are cateva sute de euro – iata cum se fac miliardele.

Era prea frumos sa fie adevarat..

Be the first to comment on "Mega teapa REVOLUT: iata ce se va intampla, probabil, cu contul tau"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*