Despre copii nostrii

Sper ca v-am atras atentia cu titul, da?

Bai fratele meu, m-am intors la tara pentru cateva zile, avem niste libere. Zici ca vii la tara ca aici sunt copiii mai cuminti, fara harfe si basini ca la Bucuresti unde se discuta doar de iphone-uri, cai putere si cat are fiecare. Doar ca aici se discuta de altceva!

Fii-mea are 10 ani, aproape 11. E una pe aici prin sat cu care se intalneste ocazional (thanks God!), are 12 ani, e vopsita cu albastru in cap si are 2 kile de machiaj pe ochi, stiti ce i-a zis? Cica „haha, pe tine daca te fute unu in cur – te duci repede si-i spui lui ma-ta!”

Acu 2 zile, se juca fii-mea cu o alta fetita venita tot din Bucuresti la bunici la tara. Un baiat de vreo 11 – 12 ani s-a bagat cu ele in seama si a intrebat-o pe cealalta:

– Tu faci vreun sport?

– Nu. De ce?

– O sa faci peste cativa ani, cu mine. Si o sa transpiri mult..

Pai ce facusi Bobita? Vin la tara tocmai s-o mai scot pe fii-mea din mediul ala de cacao, unde copiii nu se mai joaca afara ci stau cu ochii in tablete si ce gasesc? pornografie! Bine macar ca e suficient de desteapta sa nu vina sa ma intrebe: da’ce a vrut tati sa zica ala/aia?

Voi intelegeti ca aia mica cu fututu, in 2 – 3 ani e suficient de mare sa vina in Bucuresti, sa-si faca o cariera? Si ca astia ne vor da pensie?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top