M-am uitat la „Poveste din Ferentari” si mi-a venit sa vomit

Hai sa ne intelegem: am 44 de ani si pot sa recunosc ca m-am uitat la filme porno de toate felurile. Cu de toate ca sa ma intelegeti. La unele mi s-a sculat, la altele nu. Unele chestii mi se par excitante – altele nu. E normal.

M-am uitat si la filme cu gay. Nu mi s-a sculat, ceea ce e un semn bun, zic. Adica nu ma simt atras deloc de barbati. Dar nu mi-au provocat sila, nu m-am excitat, nu am simtit nimic. Poate o mica repulsie dar banuiesc ca e ceva normal.

M-am uitat la filme cu 2 tipi cu o tipa. Mi s-a parut excitant desi e un act sexual 50% gay. Adica na, e imposibil sa nu va atingeti coili sau alte parti intime. Si desi e 50% gay din punctul meu de vedere, pot sa recunosc ca 2 + 1 a fost si inca este una din fanteziile mele si cred ca a 99% dintre barbati. Poate ca se va intampla la un moment dat.

M-am uitat de curand la un serial – designated survivor. Nu e rau, doar ca undeva in film, au aparut 2 negri gay si au aratat niste scene destul de hot cu ei. Va spun sincer ca preferam sa plec de la tv sa beau apa sau sa ma pis decat sa-i vad cum se ling.

Apoi m-am uitat la Poveste din Ferentari – the movie, si lumea mea s-a dat complet peste cap. Nu l-am vazut ieri, l-am vazut acum o saptamana si scriu abia acum pentru ca acum mi-am revenit cat de cat.

Filmul asta m-a trezit la realitate. Mi-am dat seama ca nu sunt atat de openmind cum credeam. Am inteles ca intr-o posibila situatie, daca am de ales intre un act sexual cu unul din cei 2 actori din film si un glont in cap – as alege glontul. Imi dau seama ca daca fantezia mea 2+1 devine realitate si eu ajung in pat cu inca un tip si o tipa – s-ar putea sa ma retrag si sa zic: continuati voi, eu doar ma uit.

E greu de spus ce as face, probabil conteaza gradul / nivelul de nefutut la care sunt in acel moment. Dar totusi, ceva m-a scarbit iremediabil la filmul asta. Atentie! nu judec. Doar ca preferam sa nu stiu cum arata viata de gay in realitate..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top