The Game Changers m-a facut sa renunt la carne

The Game Changers e un film pe Netflix. Daca nu l-ati vazut vi-l povestesc eu pe scurt: spune povestea unor sportivi (campioni) care incearca sa demonstreze ca ai mai multa energie daca esti vegetarian. Ma rog, vor sa desfiinteze mitul conform caruia carnea iti da energie. Vedeti-l ca merita.

-Dar Twigg, e doar un film!

Bai, asa e. Si tocmai de asta am facut un experiment!

Marti, 11.02.2020 am mancat pentru ultima oara carne. Apoi, pe 12.02.2020 am fost la pista si am alergat 10 ture. Nu am alergat ca un nebun sa mi se faca rau sau altele. Alergare de placere, usoara. Am scos fix 27 de minute si 40 de secunde. Repet: alergare usoara cu accelerare pe ultima suta de metri in ultima tura.

De marti nu am mai mancat carne ci tot felul de chestii gen humus, salate, fasole, cartofi, branzeturi, paste si dulciuri. Nu stiu sa mananc echilibrat, habar n-am sa-mi calculez caloriile sau ce ar trebui sa mananc. Am mancat normal, doar ca fara carne.

Sambata, 15.02.2020, adica dupa 3 zile, am fost sa alerg din nou. Aceleasi 10 ture, pe acelasi culoar, acelasi ritm. Am scos 27 de minute si 10 secunde! Adica mai bine cu 30 de secunde!

O sa ziceti ca subconstient am alergat mai repede dar nu este asa. Daca alerg mai tare decat simt ca pot sa duc, nu cred ca duc 10 ture, nu sunt sportiv de performanta. Eu zic ca am alergat la fel ca data trecuta.

Pentru mine este o diferenta uriasa si cred ca pot renunta definitiv la carne. Sunt pline magazinele de tot felul de chestii pe care nici nu le-am vazut vreodata si vreau sa le incerc. Macar o vreme, pana vine sezonul gratarelor.

Va tin la curent. Si uitati-va film, va schimba viata!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top