Revolut: Your account has been deactivated 😂

Imi trimite Revolut un mail, la mai bine de 1 an de cand mi l-au inchis definitiv, cica:

After reviewing your account, we’re sorry to say that we’re no longer able to offer you our services. We’ve made the decision to permanently close your account. These are complex decisions, but unfortunately this is final and can’t be appealed. All the best, bla bla bla.

Oh. Pai e inchis definitiv din iulie 2019. Mesajul asta mi se pare dubios si cred ca vreti sa ma intorc la voi. Dar va lasati greu, gen daca ne rogi frumos poate iti redeschidem contul. Hai roaga-ne, da-ne un reply! do something! Sclavule, vrem sa ne pisam inca o data pe tine!

Pai mi-ati facut cel mai mare bine posibil sa-l inchideti. Eram oricum sceptic in privinta lui si niciodata n-am avut mai mult de 300 – 400 de lei pe el, si aia fix pentru facturi. Chiar daca ma rugati frumos si imi dati si un bonus de redeschidere – tot nu mai sunt interesat. La cat de nesimtiti sunteti, la ce clauze si umilinte supuneti clientii pentru un serviciu pe care il ofera aproape orice banca… trebuie sa fii nebun sa mai ai incredere in astia.

Citeste articolul unde revolut s-au pisat pe mine

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top