Jurnal Covid – Ianuarie 2k21

Ba.. am zis sa tin un fel de evidenta, daca m-as vaccina in functie de cum trece timpu.

Momentan, la fel ca si in Decembrie 2k20, sunt in acelasi punct. Adica nu m-as vaccina decat daca cealalta optiune este sa fiu impuscat in cap de la mic distanta.

Sa trecem peste formalitati (a se intelege ca voi acum ma faceti covidiot, retardat, negationist etc). Nu vad rostul coaie. Abia daca mor 1% dintre bolnavi, si aia care sunt pe nasalie oricum. Ocazional mai crapa cate unul in mod neasteptat dar hei, asta e viata. Oamenii mor si din prostie, boli, din cauze naturale sau din vina altora. La noi de obicei se moare de la bacteriile din spitale dar asta e un subiect tabu.

So, nu am de gand sa ma vaccinez. Specia umana a rezistat pana astazi pentru ca oamenii s-au adaptat. Organismul s-a adaptat. Evident ca au murit multi dar uite-ne azi, aproape 8 miliarde de descentrati care se tem de o raceala.

Daca vaccinurile se inventau acum 2000 de ani, sa nu ma duc mai in urma, crede cineva ca azi mai existam? Cu sute de vaccinuri transmise din generatie in generatie prin ADN, eram noi azi aici? Si daca da, eram niste super soldati sau niste legume?

lui fii-mea au vrut sa-i faca un vaccin care se face la fetele de 12 ani, preventiv. Pai nu e mai sanatos sa mearga ea la ginecolog ocazional, cand se face mare, decat sa-i injecteze astia ceva ce nu este absolut necesar?

Parca va si aud: bai fraiere, daca faci covid si mori? daca face cineva din familie si moare, huh? idiotule..

Pai.. plm, pot sa mor si daca ies din casa. Fac un infarct, cad pe trotuar cu sacosa de paine si game over.

Prefer sa ma lupt cu boala, asa cum m-am luptat si cu durerile de masele, cu pietrele la rinichi, cu gripe sau alte boli. Prefer sa n-am bicepsi decat sa ma indop de steroizi. Prefer sa muncesc decat sa ma rog sa-mi cada din cer. Prefer sa rad si sa ma bucur de viata decat sa cad in depresie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top