Cine sunt cei care fac legea pe facebook?

S-a intamplat ca Dan Bittman sa spuna ca.. ceva, nici macar nu stiu ce a spus ca nu ma intereseaza. Stiu doar ca lumea a inceput sa-l injure si sa-l faca in toate felurile.

S-a intamplat ca Mugur Mihaescu sa spuna ceva.. habar n-am ce, banuiesc ca a gandit cu voce tare ceva legat de covid. Dar si aici stiu ca lumea a inceput sa-l injure, sa-l faca securist si cate si mai cate.

S-a intamplat ca Dragos Bucur sa scrie ceva pe facebook, nici macar nu conteaza ce. Au inceput sa-l injure si pe asta.

Intrebare: cine sunt cei care injura?

Mister total. Banuiesc ca sunt cei plecati complet pe alta lume, cei carora covidu si pandemia le-a luat si putinul creier pe care il aveau.

Eu nu-l cunosc pe Bittman personal. Dar stiu ca atunci cand era Holograf pe val, adica prin ’95, frate, facea omu asta un show la concerte de nici nu va imaginati ce atmosfera era. Imi aduc aminte de un concert Marlboro Music unde ploua torential si lumea incepea sa plece. A aparut Bittman pe scena, si-a dat tricoul jos, a cantat si a facut un show de neuitat, ca toti ne-am dat tricourile jos si am cantat impreuna cu el. Eu pentru asta il iubesc pe om, restul nu ma intereseaza. Nu vreau sa stiu de viata lui amoroasa, nu vreau sa stiu cu cine voteaza sau ce spune la emisiuni tv. E treaba lui.

Mugur Mihaescu este omul care, in cea mai de cacat perioada de dupa comunism, a facut o tara intreaga sa rada ani de zile. Vorbesc tot de perioada 94 – 97, anii lor de glorie alaturi de Dan Sava. Eram saraci, fara job-uri, fara sperante, cu Iliescu la Cotroceni, dar omul asta a facut sa treaca totul mai usor. Abia asteptai sa vina vara sa-i vezi prin Neptun si Costinesti sau sa vina toamna sa-i vezi la Sala Palatului.

Niciodata, niciun comediant nu va reusi sa-i egaleze. Desi multi sunt chiar buni de tot, nu au cum sa faca ce faceau aia 3 pe scena pentru ca vremurile s-au schimbat, mentalitatea s-a schimbat, oamenii s-au schimbat.

Dragos Bucur e un super actor. Nu cred ca am vazut vreun film cu el sa spun „ce cacat de film”. Nu ma intereseaza ce face in timpul liber, ce spune sau pe unde umbla, stiu doar ca la filmele cu el ma uit de placere. La fel, viata lui nu ma priveste.

Asadar, cine sunt cei care ii injura pe oamenii care au facut viata mai usoara unei generatii?

Banuiala mea e ca sunt cei nascuti undeva in perioada revolutiei si dupa. Tineretul, speranta, viitorul tarii, cei care ne vor da pensie. Tinerii superficiali care nu se pot bucura de nimic pentru ca au avut si au totul la nas. Cei care aleg de la supermarket doar fructele si legumele impecabile. Cei care fug de munca fizica si doar munca lor de la birou trebuie platita regeste. Cei care stau in trafic ore in sir fara sa schiteze niciun gest. Roboti fara suflet. Daca nu esti ca ei sau nu gandesti ca ei trebuie sa mori, sa dispari, sa te inchida. Oameni care, desi pot face lucruri mult mai utile pentru ei, prefera sa injure pe unul sau altul. De exemplu pot merge la o plimbare prin parc, pot asculta muzica sau pot petrece timp cu familia. Nu, ei trebuie sa-si dea cu parerea ca ala e securist, ala e prost, ala e idiot. De parca se cunosc de o viata si-si stiu toate secretele.

muriti..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top