Jurnal Covid – Februarie 2k21

Momentan, la fel ca si in Ianuarie 2k21, sunt in acelasi punct. Adica nu m-as vaccina decat daca cealalta optiune este sa fiu impuscat in cap de la mica distanta.

Fratele meu, ma uit la TV asa, ocazional, cand ramane  pe vreun post de stiri si tot aud ca vine valul 3 de pandemie si ca de data asta va fi cel mai rau, va fi cumplit si sa ne fereasca Dzeu de ce se va intampla.

1, 2, 3 si: muhahahahhaaaaa

Chiar ca fereasca Dzeu. In sensul ca astia chiar si-au pierdut mintile. Pai noi n-am avut nici valul 2, de unde valul 3? Mai apare si cate un comisar care ne ameninta ca inchide iar restaurante si chiar orasul daca i se scoala lui.

Eu cred ca pandemia e cam pa iar anumite grupuri de interese sunt disperate si trag cu dintii de cacatul asta de Covid. Daca te retragi la tara, o sa descoperi ca Covidu nu exista decat la Tv. Dracu stie care o fi motivul sau scopul. Dar nu e normal ce se intampla. Auzi tu, tulpina Africana! tulpina Braziliana! da-le-n mortii lor ca miliarde de virusi roiesc in jurul nostru zi de zi de mii de ani si uite ca suntem aproape 8 miliarde.

Am o singura intrebare in cap de multa vreme: de ce dracu nu acceptam virusul in viata noastra? Da frate, e printre noi, unii vor crapa dar majoritatea nu vor avea mai nimic. De ce plm nu acceptam odata covidu in viata nostra?

Ah, stai ca am raspuns singur mai sus. Interese la alt nivel. Pai cand dracu i-a pasat vreodata guvernului de oameni? Hai sa-l salvam pe nea Grigore, 80 de ani, fost sacagiu si da-l dracu pe Mihaita, 7 ani, bolnav de cancer.

Aici suntem oaie, exact in acest punct.

Muriti..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top