Jurnal Covid – epilog

Momentan, la fel ca si in Februarie 2k21, sunt in acelasi punct. Adica nu m-as vaccina decat daca cealalta optiune este sa fiu impuscat in cap de la mica distanta. Dar am zis sa pun punct pentru ca e clar ca nu-mi voi schimba parerea.

Poate v-ati intrebat ce e cu counterul „final countdown”. Ei bine, are legatura cu acest articol.

Mai precis, in 2017 am scris ca exista o teorie (Agenda 21) in care se planuieste exterminarea a 90% din populatie pana in anul 2030. Am scris acel articol cu mult inainte sa apara Covidu’.

Hai sa dam cartile pe fata: Covidu nu a aparut intamplator la finele lui 2019. El a fost pus la punct in cel mai mic detaliu inca de acum 30 de ani. Pana si numele (Agenda 21) te duce cu gandul ca incepand cu 2021, incepe numaratoarea inversa.

Stiu ca in momentul asta radeti cu lacrimi. Stiu ca e de ras. Si mai trebuie sa stiti ceva: ca imi doresc sa n-am dreptate si peste 9 ani, sa radem cu totii impreuna de aberatiile scise azi. Sa asteptam zic.. daca mai traim pana atunci.

Intrebare: Aveti idee cand a aparut vaccinul antigripal? Va citez din Wikipedia:

„Vaccinul împotriva influenzei a apărut după anul 1930, fiind disponibil la scară largă în Statele Unite ale Americii, începând cu anul 1945.”

Tot din wiki: „O nouă variantă a vaccinului este dezvoltată de două ori pe an deoarece virusul influenza⁠ se modifică rapid.”

In ce an suntam? In 2021. A disparut gripa? Nu. Se moare si azi de gripa? O, da. Exista vaccin? Da, de peste 90 de ani.

Si in cazul asta, de ce e special covidu? De ce TREBUIE  sa ne „imunizam”, sa tinem masca pe fata si sa stam in case in conditiile in care acest virus nu va disparea niciodata?

Inca o data, imi doresc sa n-am dreptate.

Imi place cum ne da momeala: „vreti sa calatoriti? va vaccinati intai”. Ei stiu ce iti doresti si te arde fara sa-ti dai seama. Pe moment esti foarte fericit: esti oarecum imunizat, in sensul ca si daca faci covid nu va fi o forma grava, dar hei! te urci in avion oaie! Mergi unde vrea muschiul tau. Bucura-te cat (mai) poti.

Ziceam in articolul anterior de miliardari. Eu mereu mi-am dorit sa intru in mintea unui miliardar, sa inteleg cum gandeste. Si am inteles ca nu-l intereseaza nici sa-si bea cafeaua la Monaco, nici sa se bronzeze pe plaje private, nici cele mai tari masini, nici sa mearga in spatiu. Ce il intereseaza pe miliardar daca nu are nevoie de nimic?

Pai.. aparent il intereseaza sa salveze omenirea de la carcalac. Deh, au rezolvat problema foametei in tarile sarace, problema incalzirii globale, au anihilat toti virusii din lume, au rezolvat tot. Acum se concentreaza sa ne salveze de ultimul si cel mai mortal virus din cati au existat.

1, 2, 3 si: muhahahahahaaaaa

Hai ca am ras de ne-am cracanat azi, e timpul sa devenim seriosi. Ei stiu ca nu exista o planeta de backup iar asta geme de prea multi oameni care consuma enorm. Vrajeala cu „cucerim spatiul” sau „vom locui pe Marte” sunt povesti, inca nu suntem siguri ca cineva chiar a pus piciorul pe luna. Asa ca, solutia este sa scapam de incarcatura, daca ma intelegeti. Eu sunt de acord si cred ca am mai zis asta pe blog.

Nu exista alta varianta de a salva lumea. Chiar daca ramanem cativa nevaccinati, posibil ca in cativa ani sa te trezesti cu mascatii peste tine sa te vaccineze OBLIGATORIU, cu arma la cap. Cand vad oameni incatusati sau trantiti la pamant pe strada doar pentru ca nu poarta masca (care oricum nu te protejeaza de nimic), imi dau seama si singur ce urmeaza.

Dar sa zicem ca nu te omoara vaccinul. Poate chiar iti face bine. Insa masca pe fata non-stop, statul in casa, frica de a nu fi luat de politie, interzisul la distractie si imprimarea fricii de a te imbolnavi ne va transforma in niste bolnavi psihic, anxiosi, depresivi si plini de alte boli cumplite, generate de un stil de viata inuman. Poate nu vom muri de la vaccin, vom muri de la efectele psihozei covid.

Intr-o lume normala, toti cei care impun carantina, vaccinarea si alte restrictii ar trebui condamnati la crime impotriva umanitatii. Insa lumea are alte planuri cu tine..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top