meanwhile

Eu nu mai inteleg nimic din vremurile astea, sa-mi bag pl. Am pus totul cap la cap si mi-am dat seama ca daca ma imbolnavesc, am mai multe sanse sa supravietuiesc acasa decat la spital.

Chiar ma gandeam: ba, daca fac iar pietre la rinichi si ma ia o criza, ce dracu fac? Daca ma duc in spital si ma leaga aia de pat? Daca imi dau antibiotice care nu au nicio legatura cu pietrele la rinichi, doar respecta protocolul impus?

Am fost la dentist zilele trecute. Am completat 3 fise (hartii) cu tot felul de cacaturi legate de covid. Cand m-am pus pe scaun, am realizat ca si doctoru era fara masca, la 5 cm de gura mea larg deschisa. Ce protectie, ce covid, ce protocol..

 


 

Ce mai e nou prin lume:

  • Sharon Osbourne nu va mai aparea la un talk-show din SUA dupa o discutie despre rasism.
  • Belarusului i s-a interzis participarea la concursul Eurovision din acest an, deoarece piesa lor a fost considerata prea politica.
  • O universitate americana a fost de acord sa achite 852 milioane de dolari celor peste 700 de femei care l-au acuzat pe fostul ginecolog de abuz sexual
  • 50 de persoane au fost ucise in Myanmar dupa ce fortele de securitate au deschis focul asupra protestatarilor.

 


 

Va spuneam acum 1 an ca ne-am regasit toti colegii din generala dupa ce a crapat unu. O parte dintre noi, sa zicem aia mai vorbareti, ne-am facut si un grup de whatsapp unde mai spunem o barfa, o gluma, o poza.

Bai, nu-i mai suport, sa mor. Adica n-am nimic cu oamenii, n-am nimic de impartit cu ei doar ca e atata ipocrizie pe grup incat am ajuns sa deschid whatsappu cu felia de lamaie langa mine, in caz ca mi se face rau.

Pune Geta o poza de la munte. Repet, o banala poza facuta la munte. Adica se vede un munte pe care probabil cu totii l-am vazut de sute de ori in drumurile spre Brasov. Ce crezi ca fac Vasile, Gogu si Filofteia? uau! superb! fantastic! alaturi de inimioare si imbratisari.

Pune Vasile o poza cu un boschet. Ce crezi ca fac Filofteia si Marghioara? inimioare, pupici si imbratisari.

Pe bune man?! ce plm ati patit?

Asa e in fiecare zi: imbratisari, inimioare, complimente si alte exprimari complet aiurea la niste oameni de 45 de ani care nu prea au nimic in comun. Ce dracu ai cauta pe un astfel de grup?

 


 

Nu stiu de voi dar eu am uneori flashback-uri cu amintiri din trecut. Azi noapte mi-am adus aminte ca in armata, cand eram biban, au venit la mine niste distrusi care m-au pus sa fac flotari si alte cacaturi doar pentru ca aveau cu 3 luni mai multa armata ca mine. Si cum stateam eu asa in pat, cu o mana ma scarpinam la oo si cu cealalta pe curul lu’ nevasta-mea, ma gandeam: „oare ce-or mai face fostii mei colegi de armata”? Veteranii, aia care credeau ca au 3 coaie, or fi bine sanatosi? Or fi ajuns medici? Poate oameni de afaceri de succes?

Neah, cel mai probabil, la ora aia terminasera de aranjat laditele cu rosii care pleaca spre Romania, acum se mutau pe randul de ardei..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top