Ce mai fac, ce mai zic..

Fraa, n-am mai scris de mai bine de 3 luni. Nu stiu cand a trecut timpul, ma jur.

Pentru cine nu e la curent, am vandut tot si ne facem casa la tara: cumparat teren, facut proiect, tocmit mesteri, luni turnam talpa moarta, aka prima faza din fundatie. Nici eu nu stiam acum 3 luni ce e aia.

Cam asta ar fi. Va intrebati probabil unde stam acum? Pai la tara, apoi, de luna viitoare – din nou la chirie. Da manca-ti-as, zici ca nu suntem sanatosi la cap. Anul asta ne-am mutat de 3 ori si cand spun mutat ma refer cu totul, de la ultima perehe de ciorapi desperecheati pana la TV-uri. Nu vreti sa stiti cum e.

Mai in detaliu: ne facem casa in Amara in zona noua, aproape de lac, parc si hoteluri. Cumva.. sa zic ca ne mutam in statiune gen. Oricum e zona ok, chiar foarte ok, utilitati, oameni cu bani, liniste. Dar, pana e casa gata, vom sta in Slobozia si fii-mea va merge la scoala acolo. Ulterior, dupa ce va fi casa gata va face naveta, dar sa ne vedem acolo.

Nu ne intrebati ce vom face cu locurile de munca, nu avem un raspuns. Momentan, cat inca merge online-u, suntem relativ ok. Mai naspa cu preturile la materialele de constructii care au sarit in aer dar mergem inainte.

As putea scrie un roman doar cu peripetiile din ultima vreme. Sa faci o casa de la zero e ca atunci cand faci primul copil: nu stii in ce te bagi. Dar ne-am asumat-o! Am vrut sa plecam din Bucuresti indiferent ce va fi. Am stat 5 luni pe Liviu Rebreanu, abia daca dormeam 4-5 ore/noapte de zgomotul de afara: motoare turate la maxim la 3 dimineata, ambulante, manele din masini stationate aiurea, discutii si rasete de oameni care n-au pic de bun simt. Asta e bucurestiul noaptea, doar fraierii dorm. Nu mai zic de aglomeratie, nesimtiti, trafic, poluare.

Ziceam de scoala lui fii-mea. Toata lumea (familie, rude, prieteni, vecini, necunoscuti) deci absolut toti au spus ca facem o maaaare greseala. De unde stiu ei ca facem noi o greseala daca ei nu au facut ce facem noi? Nimeni n-a spus bravo, felicitari pt curaj, nici o incurajare nimic. Doar „o sa vedeti voi”. E urat, foarte urat.Daca va fi rau, ne-am asumat-o singuri.

Viata e scurta, daca simti ca nu e ce trebuie – fa o schimbare. Pentru ce dracu mai traim?

Cica scoala e mai buna la Bucuresti decat in provincie. Cine spune asta – habar nu are ce dracu spune. Fii-mea, la clasa 5-a are nota 3 in catalog la matematica, desi a avut meditator tot anul. La clasa 5-a! Copiii sunt timorati de niste profesori tembeli cu asteptari inumane de la niste amarati de 11 – 12 ani. Daca asta pierde fii-mea – atunci am luat cea mai corecta decizie din viata.

Te pisi pe ea de scoala, oricum inveti doar chestii care nu iti folosesc niciodata la nimic. Asta daca ti-ar ramane ceva in cap.

Sa revenim la subiect. Vreti sa va tin la curent cu constructia? Aveti nevoie de sfaturi? ask me anything!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top