Si.. cum vi se pare viata in 2021?

Voi mai tineti minte, astia trecuti de 40 de ani, cum ne gandeam noi cand eram copii ca va fi prin 2020? Masini zburatoare, roboti care iti fac masaj cand vii acasa, orase imense unde calatoresti cu trenuri futuriste. N-a fost sa fie..

lol.

Nu stiu de voi dar eu nu ma pot uita la stirile cu si din Afganistan. Nu rezist si pace. De fapt nu vreau sa ma mai incarc emotional si cu oamenii aia, am destule pe cap. Daca deschizi TV-ul doar 5 minute, vei auzi atat: talibani, morti, covid, crime, dezastre, scumpiri, valu 4, nenorociri, inundatii, violuri, lockdown, rapiri, sinucideri si apoi, brusc, apare o reclama cu „ia o pauza de la stress!”. Muriti..

Daca il tii deschis mai mult (de TV zic), sigur vei auzi si de poluare, incalzire globala, incendii, catastrofe, uragane, seceta.

Te intrebi logic de ce vezi doar chestii nasoale, ca doar nu e sfarsitul lumii. Pai.. trebuie sa vezi dincolo de stiri. E simplu. Te pregatesc psihic pentru ceea ce urmeaza, o viata de cacat. Pentru ca bine pe planeta nu are cum sa mai fie.

Nu pentru pulime. Bine va fi doar pentru bogati, pentru ca ei decid pentru tine. Ei consuma tot ce are mai bun pamantul si tie iti dau mizeriile. Cand tu stai inchis in casa ca e sanchi covidu afara, bogatanii pleaca unde vor ei, fac ce vor ei si traiesc cum vor ei. Aduceti-va aminte de Will Smith anul trecut, cand ne transmitea live de pe un iaht in mijlocul oceanului ca e greu cu lockdown-ul. Lumea de maine va fi doar a bogatilor. Am mai scris aici pe subiect.

Va intrebati, probabil, de ce nu fug afganii in tarile arabe bogate din jurul lor si vor sa ajunga tocmai in Europa de Vest. Sunt zone uriase nelocuite, cat juma de europa, chiar langa ei, tot pe aceiasi religie, aceiasi limba, aceleasi obiceiuri. S-ar adapta imediat, asa cum face moldoveanul ajuns la Bucuresti. Probabil va intrebati si de ce miile sau chiar sutele de mii de tineri afgani, barbati in putere, nu lupta pentru tara lor. Chiar, de ce?

Eu cred ca sunt 2 variante: fie au pus la cale un plan complicat de islamizare a europei, fie au pus la cale un plan complicat de islamizare a europei. Alta varianta nu vad.

De covid nu mai pot sa vorbesc, suntem toti satui de subiect. De poluare? Idem. De scumpiri? De faptul ca in cativa ani ramanam fara resurse si vom trai doar din importuri? Nu mai putem nici cu astea.

Lumea se duce dracu si nimeni nu mai poate face nimic. Cand va intrebati retoric „de ce cheltuie NASA mii de miliarde cu expeditii in cosmos”, aducati-va aminte ca stiu ei de ce. Aici e prea tarziu sa mai schimbam ceva. In caz ca nu stiati, Siberia arde de jumatate de an si cand spun Siberia, ma refer la o zona cat Europa. Zilnic se arunca in atmosfera milioane de tone de CO2 doar de la incendii, fix in acelasi timp in care mi se spune la TV, la radio si pe facebook ca trebuie sa am grija de planeta. Si ca statul o sa-mi interzica in curand sa mai merg cu masina ca polueaza. Si ca mai bine stau dracu in casa ca ma omoara covidu. Si ca trebuie sa ma vaccinez ca sa fim in siguranta. Si sa-mi vaccinez si copilu ca sa aibe un viitor. Pai.. copiii nu au niciun viitor..

Sunt singurul care crede ca traim intr-o lume dementa?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top