Pregatiti-va.. zic

Ziceam in articolul asta de adevaratele probleme ale omenirii.  Nu m-am inselat.

Exista un record de neimaginat de milionari si miliardari. Ce inseamna asta? inseamna trilioane de dolari si de euro stocati in banci. Pute de bani care stau si nu fac nimic.

Daca te-ai dus la ikea sa zicem, si ai vazut rafturi goale – pregateste-te de ce e mai rau. Asa va fi in curand in toate magazinele.

Dar Twigg, nu anteleg!

Iti explic atat cat ma pricep, nu spun ca le stiu pe toate sau ca ceea ce spun e adevarat: faptul ca sunt prea multi bani in lume blocati in subsoluri de banci (deci nu sunt pusi in circulatie), creaza ceea ce auzim la TV si anume inflatie. Cresc preturile tocmai ca puterea de cumparare sa fie cat mai mica. Scopul, fireste, este sa-i faca pe bogatii lumii sa umble la depozite si sa repuna banii in circulatie, sub o forma sau alta.

Pe scurt: bogatii vor ramane la fel de bogati, iar saracii vor ajunge si mai saraci. Pandemia de calache, inflatia, criza, toate astea sunt doar pentru saraci. Pe bogat nu-l afecteaza ca e motorina 7 lei la pompa, poate sa ajunga si 10 lei, isi permite oricat ar fi. Stai sa vezi din 2022 preturi, taxe si impozite. Mai aveti putina rabdare pentru ca nici nu stiti ce urmeaza!

Ce urmeaza?

Urmeaza vremuri de cacat. Nu avem unde merge, nu avem ce face. Daca pana acum eram jmecheri gen, ma duc in Italea fratele meu, bag pl in Romania – cam toata Europa e pa, toate tarile au mari probleme. Sunt tari unde daca nu esti vaccinat, nu mai ai niciun drept, nici macar sa te intorci in tara – vezi Canada. A fost o faza tare la tv, povestea unu cica: frate, am fugit din Romania in Canada intr-un container, respiram cu paiul pe sub usa ca sa nu mor. Acum, o sa trebuiasca sa ma intorc in Romania tot in container, ca la aeroport nu te lasa fara vaccin. E de ras sau e de plans? Nici nu stiu..

Posibil ca ceea ce urmeaza sa fie nota de plata pentru stilul de viata absolut toxic pe care il avem de vreo 20 – 30 de ani incoace. Modul in care am distrus totul in jurul nostru – se intoarce acum impotriva noastra. Cum dracu se face ca, desi toti liderii lumii urla de zeci de ani ca suntem prea multi si trebuie sa reduca populatia cumva, brusc vor acum sa-i salveze pe toti. Nu mai ai voie la munca pentru ca noi iti vrem binele!

Tineti minte scena lui George Carlin, aia cu Dumnezeu te iubeste (..but he loves you)? Exact, acolo suntem. O sa supravietuim cum putem pentru ca, de azi inainte, fiecare e pentru el.

Cel mai rau sufera copiii, sunt pierduti ca generatie. Sunt anxiosi, depresivi, sunt terorizati de ceva ce nu inteleg, nu au libertate, nu au copilarie. Daca vine cineva la mine si imi spune ca vai, dar e pentru binele lor sa-i vaccinam, sa stea cu masca pe ochi si izolati in caze ca sa nu-l ia pe calache, jur ca sar la bataie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top