Așa, de început de an..

Era o vorbă, cică maturitatea e atunci când ești singur acasă și faci chestii mai productive decât să te masturbezi. Aș spune că maturitatea e atunci când citești ceva pe facebook și simți o dorință de nestăvilit să comentezi dar ai puterea să treci mai departe. Nu vi s-a întâmplat?

Știam 😎

Asta mi se întâmplă de aproape 2 ani, mă abțin să comentez, apas pe nu mai urmări și trec mai departe. Este cel mai simplu mod de a rămâne cu creierii cât de cât întregi din toată mizeria asta. Pentru că, știm cu toții, e abia începutul.

Noroc cu youtube premium. Nu sunt nevoit să citesc toate mizeriile sau să văd căcaturile de la TV. Îmi aleg eu ce să văd seara, m-am săturat să mi se spuna aceleași și aceleași lucruri de 2 ani, zi de zi, 24/24, este tortură. Cu toții știm că aproape nimeni nu se trezește dimineața ca să-ți facă ție bine: politician, ministru, președinte, senator, deputat, om de televiziune, influencer, invitat special, vlogger, polițist, militar, inspector, primar, funcționar, popă. Toți au un singur lucru în comun, se numește salariu. Sau remunerație. Sau revenue, spune-i cum vrei.

Este ok să fii plătit pentru ceea ce ești pus să faci. Dar faci ceea ce trebuie?

Atât am înțeles eu în ultimii 30 de ani, de când zic că pot înțelege lumea din jur. Atât mă duce capul.

Dacă m-aș întoarce în timp, să zicem la începutul anilor 90, dar cu amintirile de acum, oare ce le-aș povesti profesorilor ?

Păi.. le-aș spune că, în viitor, pandemiile vor fi doar pentru săraci și vor ține atât cât vor jmecherii. Oamenii vor fi ținuți în case cu anii, li se vor lua drepturile, poliția nu se mai ocupă de infractori ci îi vor amenda pe oamenii care nu se supun unor reguli absurde, oamenii simpli vor muri în spitale sau vor muri de frig în case. În tot acest timp, bogații devin și mai bogați, infractorii și mai periculosi, săracii și mai săraci.

– Vai elev Twigg, așa ceva nu se poate! Știința va evolua atât de mult încât pandemiile vor fi anihilate imediat! Poliția va fi dotată cu aparatură ultrasofisticată care îi va prinde imediat pe infractori, oamenii vor trăi în pace liniștiți și sănătoși, va fi o lume mult mai bună ca acum!

muhahaha 😂

Și asta nu e tot doamna dirigintă! oamenii vor fi atât de dușmănoși unii cu alții încât îți va fi frică să spui ceea ce gândești cu voce tare. Vei fi numit oligofren, retardat, batjocorit, umilit, vei fi dat afară de la muncă și eliminat din gașca de oameni cu care, până mai ieri ieșeai la bere. Chiar acum când vă vorbesc, un băiețel din țara vecină – Yugoslavia, Nole, al cărui tată îi pune racheta de tenis în mână și care va ajunge nr. 1 mondial, va fi închis, umilit, judecat și eliminat din competiții sportive pentru ca a refuzat să-și injecteze un ser în corp.

– Vai elev Twigg, dar ceea ce spui este îngrozitor! Pare că va fi chiar mai rău ca în comunism!

– Se numește neomarxism doamnă. Bine ați venit în viitor.

Comentarii ( 2 )

  1. Deci ăștia l-au deportat pe tenismen, pentru „a tine Australienii în siguranță”!
    PLM de prosti, daca ești sau nu înțepat nu tot dracu ala e?!? Deci se induce ideea ca aia înțepați care intra în tara lor ii protejează pe australieni…retorica de 2 lei, la care tot globu’ nu are fo opinie.

    1. Uska, omul putea să se vaccineze la chiuvetă dar nu a făcut-o, acum îl durea în pl. Și fii sigur că nu-l descoperea nimeni la ce nivel e omu.
      Dar răutatea din social media e de doamne ferește..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top