Podcastul – cel mai bun somnifer

L-am descoperit de curând pe dl. Cristoiu – face zilnic un fel de podcast/vlog unde vorbește.. chestii. Nu știu să vă spun exact despre ce e vorba pentru că, mă credeți sau nu, în maxim 10 secunde adormim lemn. Frate, așa ceva nu există, zici că suferim de narcolepsie! Oricât mi-aș dori să-l ascult, pentru că omul spune chestii foarte deștepte, nu reușesc să rămân treaz. De FLory nu mai zic, ea adoarme în primele 5 secunde.

Dimineața ne întrebăm reciproc: ai reușit să auzi ceva din emisiunea de aseară? după care ne bufnește râsul.

Nu mă întrebați cum dar am reușit să vedem, în decurs de câteva zile, podcasturili alea 2 cu A.M. Prodan de la Codin M. Sper să nu mă trezesc cu proces că le-am rostit numele, nu mă mai miră nimic. Anyway, ce am înțeles eu din toata povestea e că te piși pe ei de bani dacă nu ești fericit. Bărbații funcționează foarte simplu: vor mâncare, sex și timp liber pentru căcaturi de neînțeles pentru femei. Așa suntem noi fericiți. Dacă pui presiune pe un bărbat, l-ai terminat psihic, mai ales după o anumită vârstă.

Vrei să stea lângă tine toată viața? Nu-l fute la cap. E simplu..

Dar în general, podcasturile sunt smiorcăieli. Oameni pe care îi știi puternici, echilibrați, serioși, îi vezi cum se smiorcăie din căcaturi, cum se vaită și cum își plâng de milă singuri cât de grea e viața coaie. Ce greu e să fii în locul lor, câte regrete au și ce sensibili sunt.

Eu nu dau viață lungă acestui tip de emisiune divertisment. Mai ales acolo unde consumăm produse de la sponsorii emisiunii (de tine zic Măruță). M-aș fi uitat și la podcastul tău dar nu suport să văd reclame băgate pe gât invitaților. Atât de fomică îți este?

Apropo! Am 10 vizualizări la video-ul cu I hate IT! 😀 O vizualizare e de la mine deci posibil să am cel puțin 5 vizitatori pe blog, presupunând că unii l-au văzut de 2 ori, atât de tare le-a plăcut.

Băi, mulțumesc frumos! Vă iubesc! Sunteți cei mai buni! Mai e nevoie de 99.990 de vizualizări și fac și continuarea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top