meanwhile

Am o nouă definiție a sciaticii și anume: „sciatica e acel nerv care se activează automat dupa 40 de ani și al cărui singur scop e să-ți aducă aminte că ai o vârstă în plm„.

De 2 zile e fratili vostru în deja clasica săptămână din an în care se activează automat, aparent fără motiv, durerea de șale – aka nervu’ sciatic. Mulțumesc nervule, tocmai mi-ai adus aminte că sunt un bătrânel care ar trebui s-o lase mai moale cu statul pe canapea sau mersul cu mașina și ar trebui să fiu ceva mai activ. Să vedem partea plină a paharului zic.

Neah, exclus mersul la investigații. Medic = operație la coloană = adio lume. O duc pe picioare, mulțumesc de grijă.

Buei, că tot veni vorba: m-am uitat la o emisiune gen podcast cu un medic psiholog. Nu dăm nume, nu ăsta e scopul. Ideea e că omul a spus niște lucruri care, pentru omul de rând cu inteligență cel puțin discutabilă, așa cum sunt eu, sunt vești foarte nasoale.

Am vrut să spun confirmări.

Atenție! Nu zic că omul e rău intenționat! Spun doar că, pentru cei.. să zicem 30% dintre cetățenii cu nivel mediu de inteligență, ceea ce a spus se poate interpreta doar într-un singur fel. Adică exact ce am înțeles și eu și anume:

  1. daca te duci la un doctor cu o problemă, el (doctorul) nu are voie să-ți recomande ceva ieftin și bun ci scump și prost. Adică să respecte regulile impuse de sistem, de spital sau de ăla care sponsorizează (deh, costă o avere să încălzești vila aia cu 10 dormitoare).
  2. dacă ești bolnav și doctorul știe că te poate face bine prin metoda X, el (doctorul) este obligat să aplice metoda Y care poate fi ineficientă sau mai rău, să complice lucrurile. Ați ghicit, trebuie (din nou) să respecte protocolul.

Exact asta am înțeles. Că ce dacă ești medic, nu ești de capul tău. Faci ce scrie în regulament.

Păi în cazul ăsta, oricine poate fi doctor. Înveți și aplici protocolul fără să știi o iotă de medicină. Bașca – dacă mai ai bulan să te arate și pe la TV – deja ai dat lovitura. Asta pare să fie noua normalitate. Nu interesează pe nimeni dacă ai studii, e suficient să apari la o emisiune TV în calitate de lătrău. Așa că, dacă la un moment dat începe să-mi fie fomică, fratili vostru are un plan B.

În loc de orice aș fi acum – devin pro.. orice e nevoie. De foame faci orice, plm. De fapt nu, că aș putea de exemplu să mă duc la muncă. Dar munca e nașpa, și mai am și probleme cu spatele. Mai bine la căldurică în fața PC-ului cu o cănuță de ceiuț. Voi face un canal de yutub nou, voi comenta, voi înjura voi aprecia și voi da șare la tot ceea ce îmi cere protocolul. Am înțeles că sistemul funcționeză destul de simplu, dimineața primești pe mail instrucțiuni pentru ziua respectivă: cine trebuie desființat, cine trebuie raportat, cine trebuie citat, aclamat etc. Am auzit că cei care sunt buni, au șansa de a apărea și la podcast-uri! OMG!

Ei bine, vine și ziua când o să vedeți

This blog is brought to you by.. Brizer!

Veți ști atunci că am ieșit din foame.

Ne descurcăm.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top