Flashback-uri

Aveți și voi momente d’astea în care vă aduceți aminte chestii din trecut fără nicio legătură cu momentul? Stăteam azi pur și simplu și discutam cu un tip pe net, când deodată mi-am adus aminte de scena în care m-am trezit cu una la ușă. Hai să vă povestesc ca e cu morală la sfârșit.

Aveam vreo 20 de ani, lucram la o companie ca sclav (compania încă există) și m-am dat în caramele cu una. Nu era nici frumoasă, nici nu vroiam s-o ard, n-aveam nevoie nici de gagică. Pur și simplu am vorbit cu ea căcaturi. Cred ca am condus-o și până aproape de casă, știu că am plecat împreună de la muncă în ziua aia. Dar îmi aduc perfect aminte că abia așteptam să scap de ea.

În weekend m-am trezit cu ea la ușă, aflase unde stăteam. Am avut un șoc pentru că nu știam ce să fac, în casă nu o puteam primi pt că aveam oricum o gagică de care știau ai mei. Am rugat-o să coboare că vin și eu imediat, moment în care am realizat că m-am băgat în căcat aiurea. Nu eram nici deștept, nu aveam nici bani, nici mașină, eram sărac lipt. Deci femeia probabil se indrăgostise, nu găseam altă variantă.

Am luat-o rapid din fața blocului și am dus-o la Prisma dacă țineți minte – pe DN după aeroport. Era ceva cu multe magazine, un fel de bazar. Era prea riscant să mă plimb cu ea prin oraș, așa că m-am gândit că acolo nu ne vede nimeni. În autobuz ne-au prins controlorii, le-am dat șpagă aproape toți banii pe care îi aveam la mine. Eram deja super stresat, nervos, n-aveam niciun chef de aia. Trebuia să scap cumva de ea. Era genul ăla de persoană care intră cu bocancii în viața ta complet aiurea, să-ți dea totul peste cap,.

Seara târziu am condus-o la metrou și cu greu după muuulte insistențe am reușit (cred) s-o conving că nu ne potrivim. Treceau metrourile unul după altul și nu se ducea nebuna, tot stătea cu mine. E de doamne ferește ce-am pățit în ziua aia.

Dar mi-am învățat lecția. De atunci nu m-am mai dat la niciuna dacă nu vroiam s-o ard. Să te iei de femei doar de distracție nu e o idee bună. Dar știți ce s-a întâmplat după? Au fugit ele de mine. Când simțeau ele că bat cel mai mic apropo, eram deja istorie. M-am plimbat cu una 2 tururi de parcul tineretului, îmi ardeau tălpile de la mers si romantisme ieftine. Când am dat-o un pic spre sex, a luat-o pe prima ieșire din parc și mi-a zis pa. Și ca ea au fost zeci. Bă dar nu vă gândiți că le spuneam cine știe ce perversiuni, chestii inocente.

Așa, morala: nu vă luați de femei dacă nu aveți planuri cu ele pe termen lung. Mai ales după 35 – 40 de ani. Îmi povestea un amic acu câteva zile cum tot așa s-a dat la una măritată și la scurt timp aia a divorțat, s-a dus la el și i-a zis: acum nu ne mai poate opri nimic să fim împreună!

Păi măi femeie, ți-am zis eu că vreau să fim împreună?

Chiar așa. I-am zis eu ăleia acum 25 de ani că vreau să fim împreună?

Probabil că aici e jmecheria, modul de abordare. Dacă pari indiferent sau greu de abordat, sar ele pe tine garantat.

Însă dacă ieși cu una și îți dai seama că nu îți place de ea, îi spui la despărțire: ai vrea să fim împreună tot restul vieții? chiar dacă nu ne cunoaștem prea bine..

Și dacă zice da? 😬

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top