Căsuță: am dat lavabilu’!

Dacă mai există cineva interesat cu evoluția căsuței – tocmai s-a dat lavabilu’. În sensul că e pe pereți, nu că n-ar mai fi în stoc. S-a pus gresia și faianța în băi, s-au montat prize și întrerupătoare, s-au mai cheltuit niște zeci de mii de lei. Ultimii bani de altfel. Știți desenul ăla cu Tom și Jerry când storcea Tom și ultima șosetă din care a căzut un bănuț? Exact acolo suntem.

1, 2, 3 și: Doamneeee dumnezeule mare! N’aveți cum să înțelegeți cât de greu poate să fie. Ne-au nenorocit prețurile, avem cam 15k Eur gaură de când au început scumpirili. De unde acopăr eu gaura? De fapt, în cât timp, ar fi mai corect spus.

Am ajuns atât de rău cu banii încât mi-am cumpărat o pereche de adidasi la reducere de pe un site și i-am dat retur. M-am simțit vinovat că arunc 200 de lei pe niște adidasi (de care cam am nevoie) când cu banii ăia aș putea să mai cumpăr ceva la casă.

Daaar! Se vede luminița gen. În maxim 2 săptămâni vine parchetul, apoi ușili, mobila și gen ne mutăm.

Urmează o perioadă nahpa rău, în sensul că va trebui să car totul, din nou, de la chirie (et 4 fără lift) până la căsuță. Dacă mă ține spatele și totul merge cum trebuie, următorul articol îl scriu din curte. Mi-am tras fibră de la digi si azi am activat și extraopțiunea de adult. Aia de 1 leu/lună. Aroganță, dă-mă dreaq. Dar prefer să mă uit la cele mai proaste filme porno decât la oricare post TV.

Nici nu știu ce să vă mai zic. Întrebați-mă voi dacă vreți să știți detalii precum ce model de prize am luat sau câte straturi de amorsă se dau. Nu știu să vă răspund dar o întreb pe nevastă-mea, a devenit doctor honoris causa în construcții.  La 3 dimineața dacă o trezești brusc și o întrebi câți saci de rigips trebuie la 50mp, nu doar că îți spune exact, îți dă și prețuri, pont de unde îl iei mai ieftin + trucuri cum să-l aplici mai bine. Râdeți, dar tot la ea ajungeți..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top