Three months later

Au trecut mai bine de 3 luni de când ne-am mutat, totul e ok. Ne-am adaptat atât de bine încât nu m-aș mai întoarce în București nici dacă îmi dai apartament în Primăverii. S-ar putea totuși să accept un apartament în Cartierul Stejarii dar.. hai să fim serioși, așa ceva e imposibil. Acu na.. dacă vreun miliardar excentric citește articolul, zic să avem totuși o discuție.. deși nu cred că aș accepta.

Nu înțelegeți greșit – nu există locul perfect. Sunt dimineți în care un vecin dă cu motocoasa, alteori te trezești cu un pisic în bucătărie, trebuie să dai cu sapa + grebla că e plină curtea de tot felul de buruieni cu ghimpi care îți intra în tălpi, mai dă unu un bairam de se aude în tot satu.. căcaturi. Ah, să nu uit: la țară, treaba nu se termină niciodată, la fel cum nici cheltuielile nu se termină niciodată. Sunt atât de multe lucruri de făcut încât m-am resemnat, fac ce pot, cât pot. Dacă îmi dai 50 de mii de euro acum, nu știu ce să fac mai întîi.

Cam astea ar fi noutățile. De blog nu mai am chef aproape deloc din simplul motiv că nu mă mai pot exprima liber. Îmi este frică să spun ce gândesc, așa că prefer să tac. Să fim realiști, nu (mai) putem învinge sistemul.

Ne mai auzim 😉

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top