Podcast-ul cu Nelly Kent m-a băgat direct în andropauză

Dacă până mai ieri aveam erecție normală, ca orice bărbat de 45+, de azi nu mi se mai scoală. Mi-a dispărut subit cheful de sex, imediat dupa ce am vizionat un podcast pă net. M-a întrebat dimineță nevastă-mea ceva – am luat-o direct cu „fă ce vrei, nu mă interesează”. Semne clare de menopauză andropauză.

Dar să mă întorc la Nelly. Ce credeți că am făcut în secunda 3 de vizionare? Exact, am intrat pe pornhub s-o văd la treabă, mai ales că zicea ceva de hardcore. Am văzut 3 filmulețe pe modul fast forward… un singur film mi-a atras atenția. Dar nu că făcea ea ceva, ci ca tipul din film avea tatuaje pe tot corpul și încercam să îmi dau seama ce reprezintă.

Ah, Nelly! uitasem de ea. Țineți minte emisiunile lui DDD la 3 dimineața când recita Vadim aforisme? Același efect au avut și filmele cu Nelly. M-au băgat într-un somn adânc, dar m-am trezit brusc la un hâhâit al prezentatorului și așa am reușit să-l văd până la sfârșit.

Parcă vă și aud: hai bă Twigg că o sugi, e piesă femeia, zici și tu așa, să nu te cerți cu nevastă-ta..

Oh! Dar aici nu discutăm despre fizicul ei! Îți voi spune o scurtă poveste, ca să mă fac înțeles.

Eram prin clasa 9-a, îmi plăcea de una dar nu aveam curaj s-o abordez. Nu era frumoasă, părea așa.. puțin mai borfi, cred că asta mă atrăgea la ea.  Într-o zi, mi-am făcut curaj, m-am dus la ea și i-am spus: „bună! știi.. noi mergem spre casă cu același tramvai, ai vrea să mergi pe jos cu mine?” mă rog, ceva de genu. S-a uitat la mine la fel cum se uită politicienii la popor (cu scârbă adică) și a scos pe gura asta, n-o să uit niciodată:

– Hai dă-ti’n sângi!

și s-a urcat în tramvai.

Evident că acolo s-a oprit totul între noi. Brusc mi-am dat seama că indiferent cum arată femeia, dacă nu o ajută și inteligența, nu are cum să funcționeze. Nu că aș fi eu vreun deștept. Dar măcar acolo..

Nelly mi-a adus aminte de ea. Pe lângă faptul că scenele de sex sunt enervant de banale, dialogul cu prezentatorul m-a făcut să înțeleg că nu prea ai avea ce să discuți cu ea într-o eventuală relație. Da, poate că oralul este fantastic, poate că analul este fantastic, nu comentez. Dar ce facem după?

Comentarii ( 2 )

  1. Sa ne amintim ca uneori chiar si o persoana care nu ai aceeasi tenta atractiva poate iesi cumva in evidenta prin discutii intelepte si perspicace. Si ca, indiferent de ce se gaseste in pat, orice legatura umana se bazeaza mai intai pe afinitate si conversatii interesante!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top