Meanwhile

Foxy  – pisica ucigașă e bine mersi, a reapărut în curte după vreo 3 zile. Nu știu cum să vă explic dar de câte ori o văd, îmi iese pe gură „mori fmm de zdreanță!” și arunc după ea cu ce nimeresc: pietre, sticle, odată m-am descălțat și am aruncat cu un adidas (n-am găsit altceva) și de fiecare dată sper s-o nimeresc în cap. N-am nimerit-o că fuge când mă vede, dar am răbdare! Cât despre celalalt pisic (care se pare că e fată) crește și e tare jucăuș(ă). Las subiectul deschis și revin cu update-uri.

Băi, am făcut 48! Și mi-am dat seama că cea mai mare realizare e faptul că am reusit să ajung la vârsta asta relativ pe picioare, sunt încă întreg fizic, nu sunt pe pastile sau alte nasoale. A da bravo, normal că m-am haladit, mi-e frică să merg la dentist că se ia ăla cu mâinile de cap ce găsește, mi-e frică să-mi fac analize că cine știe ce mai aflu.. și cu toate astea, ce credeți că face fratili vostru? Aleargă la cross-uri de 10Km! Staaați, mă duc așa.. gen să partikip. Am fost de exemplu la Cocorăștii Mislii unde din 150 de concurenți am iesit pe locul.. dar nu contează locul! Și nu doar că am reușit să termin cursa, dar n-am ieșit nici ultimul. Iar acu în weekend mă duc la cross-ul de la Brașov, poate ne vedem akl. 🙄

Că tot veni vorba, știți ce am primit cadou de ziua mea? Ați ghicit! O amendă de circulație. Da coae-miu, mă duceam spre Slobozia să cumpăr prăjituri pentru eventualii musafiri nepoftiți, să nu mă fac dreaq de râs că n-am ce pune pe masă, când ce să vezi: unu de am zis că e Scărlătescu m-a tras pe dreapta:

– El: Știți de ce v-am oprit? Că nu aveți farurile aprinse..
– Eu: am uitat 😢 am plecat în grabă să iau tortul că e ziua mea, vă rog să mă iertați. Dați-mi avertisment vă rog!

Mi-a dat… 4 puncte penalizare și 160 de lei amendă. Da mânca-ți-aș.. infractor, dă-mă dreaq. Și cât am stat să scrie omu amenda, am numărat mașinili cu farurile stinse care au tot trecut pe langă mine, m-am oprit la 100, nu avea rost. Deh, dacă aveam numere de Ialomița, garantat nu pățeam nimic. Fie vorba între noi, decât cu numere de Ialomița, mai bine amendă.
Ah, era să uit! La întoarcere m-au oprit iar, dar nu Scărlătescu ci colegul lui! Din mers i-am spus: „păi m-ați mai oprit odată!!!” și m-am dus..

Și tot de curând am facut 2 ani de când ne-am mutat la căsuță. Doi ani de „tre să facem aia”, „avem nevoie de aia”, „luna viitoare dacă avem bani să facem aia”. Doi ani de relație cu dedeman, doi ani de hai că mai facem asta și ne oprim, doi ani de „gata! vindem și ne mutăm înapoi la oraș!”. Bine, se poate trăi și mai.. rustic dacă mă înțelegeți, dar e nașpa. De exemplu, la noi nu plouă aproape niciodată, am impresia că stau in Dubai. Deși e potop în toată țara, la noi e cald și soare. Să mor! Deschid TV-ul și văd apocalipsa meteo, ploi torențiale, alerte de furtuni și inundații.. mă uit pe geam și vad cer senin. Vorba unui vecin: domne, e o anomalie! Anyway, ce vroiam să zic: a trebuit să-mi fac puț cu cămin cu tot. Păi dacă opresc ăștia apa, eu ce fac? E doar un exemplu de vreo.. 150 de milioane 😭

Am mers azi cu metroul, doamne ce experiență! Cred că foarte mulți oameni când pleacă de acasă, se gândesc: oare cum să mă îmbrac azi ca să par cât mai retardat? Era unu în pantaloni scurți și cu cizme de armată până aproape la genunchi. Nu bocanci, cizmele alea oribile cu catarame pe care le-am urât din suflet cât am fost militar. Ăsta le purta azi, la 30 de grade afară. Ah, și am observat că 99% copii/adolescenți au în picioare DOAR ghete Nike. Băi, dar sunt oribile și scumpe ca dracu deși sunt fake-uri! Mi-e greu să cred că fiecare plod are în picioare 800 Eur. N-am văzut un Adidas, un Puma, nimic! Ah, scuze, 1% erau în teniși, în special fete. Dar tenișii erau ascunși de obicei sub niște monstruozități de blugi cu 15 numere mai mari/lungi. Apropos, ați observat că sunt unii care merg prin metrou, dintr-un capăt în celălalt, cu viteză de zici că sunt urmăriți?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top