am desfacut un Apple iMac !

De 2 zile sunt cu nervii capului; m-a mancat in c*r si mi-am luat angajamentul sa repar un iMac; pentru cei ce nu stiu ce e ala va spun acum: e un super computer inghesuit intr-un monitor lcd. Aparent nu e mare diferenta intre un iMac si un laptop, pe ideea asta am mers si eu. Ghinion, exact inainte sa ma apuc de el am citit niste tutoriale pe net si m-am ingrozit. A fost insa prea tarziu sa-l duc inapoi si m-am apucat de desfacut. De la primul surubel mi-am dat seama ca aceste mac-uri nu sunt asamblate de oameni ci de roboti. carcasa sta in 4 suruburi micute si e lipita cu un adeziv, astfel incat dupa ce a fost desfacut nu va mai fi niciodata la fel. In interior sunt tot felul de cleme de plastic pe care trebuie sa le dibacesti, in caz contrar daca rupi unul nu se va mai inchide cand il asamblezi la loc.
Inauntru e totul asezat cu o precizie si o ingeniozitate incredibila, ai impresia ca nu e un obiect facut de om, totul se imbina milimetric. Mie mi-a luat 4 ore doar sa-l desfac si sa ajung la hard disk deci nu e de gluma.
Acum am cateva zile sa ma joc la el. Leopard este un sistem de operare uimitor, efecte grafice bestiale, totul este cat se poate de simplu si mura’n gura. Windows mai are multi ani sa ajunga la nivelul asta. Singurele probleme sunt pretul, un iMac nou este cam 50 de milioane si eventualele probleme tehnice. Mac-ul este conceput ca atunci cand se strica sa intre direct la topitorie, nu sta nimeni sa-l repare.
Va las, fug sa-l butonez..

Comentarii ( 7 )

  1. Leopard e incredibil.. dar Apple strica totul. Isi bat joc de programatori si de useri. Daca vrei iMac, il stiu pe unu care da relativ ieftin.

  2. Am si eu o problema cu bluetooth’u de la Aplle iMAC…..nu pot trimite fisiere de pe telefon pe apple…..Some help?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top