Haideți să spunem lucrurilor pe nume

Circulă de 2 zile o știre, cum că în România, doar 2% dintre studenți muncesc, în timp ce în occident, procentul e de peste 50%. Și vai dom’ne, hăndrălăii de 20 de ani trăiesc pe banii părinților.

Nu o lungim aiurea. Muncesc mai mult de 2%, doar că în domenii de care nu se prea vorbește gen onlyfans, videochat, crypto, parandălături și combinații de care se ferește toată lumea.

Evident că nu generalizăm! Cei 2% sunt dovada că există și proști care se chinuie să trăiască de pe o zi pe alta. Bine că nu sunt mulți că altfel, în loc de bmw-uri, merțane și tesle, vedeam doar logan-uri ruginite pe la semafoare. Dădeau dreaq faliment insulele Maldive de la penuria de turiști, iphone pleca din țară iar Dubai nu avea motive să construiască atât de multe clădiri.

Poza din articol (click pt zoom) e de la o fătucă, posibil româncă. Caută masculi dispuși să plătească 169$ doar ca să o vadă pe ea cum face pipi. Dacă găsește 10 amatori, va câștiga într-o lună mai mult decât la orice alt job de 8 ore. Și nici nu-i trebuie experiență! Mă rog, nu cred că de experiență e vorba în cazul de față dar ați înțeles ideea.

Dacă eu aș fi fată și aș avea 20 de ani, ar trebui să fiu tâmpită să merg la un job prost plătit, hărțuită zilnic de toți libidinoșii, să calculez fiecare bănuț și fiecare factură. Bașca, nu mai zic de rate la bancă sau chirii nesimțite.

Mai bine spui că nu muncești dar faci bani, decât să muncești și să n-ai timp să faci bani. Read again, but slowly..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top