Top 5 nesuferiți pe 2024

Locul 5 – Dan Negru. Cred ca au fost vreo 10 ani în care n-am mai auzit de ăsta, adică a fost liniște. Ce ani frumoși! Și brusc, de vreun an a reapărut exact ca un gândac de bucătărie. Sau ca musca aia din cameră, dai cu pliciu în ea și tot nu moare. Spuneți-mi vă rog, ce trebuie să fac să nu mai aud de acest individ? Că e omniprezent pe net..

Locul 4 – Gagica de la haihui in 2. Băi frate-miu, când îi aud vocea mi se face rău de la stomac, vă jur. N-am nimic cu cu ea, chiar e bunuță. Problema e vocea ei, mă zgârie pe creieri, îmi vine să sparg tv-ul. Cred că aș putea să mă uit la vlog-urile lor dar fără sunet. Dacă voi rezistați fără probleme când auziți „bine ați venit în.. (ceva oraș mișto unde probabil nu voi merge niciodată)” urmat de secunde bune de arătat porumbul (nota redacției: dinți acoperiți de fațete dentare care maschează o dantură urâtă) – atunci felicitări, stați extraordinar de bine cu nervii.

Locul 3 – Cântăreața Delia. O știu doar de la tv, n-am văzut-o în viața mea. Posibil ca prin adolescență să fi avut ceva erecție la videoclipul ăla cu vino înapoi dar cam atât. Nu zic, poate că în cercul ei de prieteni să fie o tipă super mișto dar faptul că o văd enervant de des la tv, enervant de des pe youtube, la radio, prin ziare, că mi se spune că e mega vedetă (inexplicabil!), mă face să o detest ca persoană. Lasă-mă coae-miu să decid eu cine consider că e vedetă!

Locul 2 – Radu Țibulcă. Dacă n-ați auzit de el (deși e greu de crezut), face podcast și are mega succes. La fel ca și în cazul Deliei, aroganța omului m-a terminat psihic pe viață. Am fost la un pas să trec pe pastile când într-o seară liniștită, nevastă-mea a vrut să mă omoare și s-a uitat cap-coadă la un podcast de-al lui. Am scăpat cu câteva ore de terapie și plimbări prin parc. Dar în continuare am flashback-uri cu el cu vape-u în mână cum face pe interesantu’ din fotoliul ala de mii de euro, la căldurică, cu invitați care îi bagă în buzunare zeci de mii de euro făcând.. nimic.

Locul 1 – familia Măruță. Îmi vine să vomit doar dacă aud numele. Într-o zi eram bolnav rău, zăceam în pat, nu aveam putere nici să ridic brațul. Dar am găsit totuși energie și m-am dat jos din pat doar ca să sting TV-ul pentru că nevastă-mea l-a lăsat la o emisiune cu Măruță. Nu există personaje mai enervante, mai arogante și mai nesuferite ca această familie omniprezentă pe net și pe tv, prin reclame și mai nou prin filme. Că deh, din milioanele de copii din țara asta, doar copiii lor au talent la actorie.. 🙄

Comentarii ( 1 )

  1. Nu pot decat sa fiu de acord cu acest top, sunt total de acord cu tine! Se pare ca aceste persoane nu stiu sa mai dispara din lumina reflectoarelor, iar noi suntem nevoiti sa le suportam mereu prezentul intr-un mod atat de agasant. E ca si cum nu se despart de noi nicioadata. Ar trebui sa le ignoram si sa le lasam sa treaca in anonimat, de unde poate ar fi mai bine sa ramana. Si eu m-am saturat sa aud mereu de aceste figuri publice, sa le vad pe toate canalele de televiziune si pe toate retelele de socializare. Trebuie sa facem ceva ca sa le speriem si sa le impingem inapoi in umbra, de unde nu ar trebui sa fie iesite niciodata!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top