twigg cel spiritual

M-am (re)apucat de citit cartile lui Florin Gheorghita, alea noi care au aparut in ultimii ani. De cand ma stiu m-au fascinat extraterestrii si inca nu m-am vindecat. Am avut tot felul de perioade, am crezut in existenta tuturor lighioanelor, inca mai cred in monstrii, alieni si predatori. Stiu, sunt dus cu capul, shoot me.

In cautarea adevarului am inceput sa citesc in ultimii ani si carti de filosofie; ce ciudati sunt filosofii.. niste indivizi care in vremuri cumplite, ravasite de boli, foamete si razboaie concepeau silogisme la lumanare, incercau sa defineasca lupta dintre bine si rau si sfarseau prin a spune ca in afara de Dumnezeu nu e nimic; ti-a luat ceva pina ti-ai dat seama, postaristotelicule..

Revenind, m-am resemnat cu ideea ca nu in aceste carti voi gasi raspuns dar nici in cartile lui F.G. care mi se par acum niste tampenii. Pe la nat geo umbla o teorie cum ca noi, pamantenii, am fi la origine martieni fugiti de pe marte cand s-a futut treaba pe acolo; accept teoria partial, doar o parte dintre noi am migrat aici unde i-am gasit pe cocalari traind in copaci. Mi-ar fi mult prea greu sa cred ca am fost atat de idioti incat sa-i aducem cu aceiasi nava si pe astia..

to be continued..

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top