daca peretii ar fi din sticla

Probabil ca lui Fanel i-ar fi rusine sa-l mai priveasca in ochi pe ta-su; parca il si vede cum rade din camera cealalta uitandu-se la el cum si-o freca, cu apa de la dus deschisa ca pretext; dar Geta, cea care ii spunea mamei ca e virgina si cand intra in camera ei cu un coleg sa faca lectii de fapt si-o trageau ca chiorii..

Fanel sigur n-ar mai avea curaj sa mai iasa din casa; parca isi vede prietenii cum rad de el ca baga botul la savarina si el se jura in fata lor ca nu ar face asta niciodata..sau ce coate si-ar da prietenele Getei cand o vad ca inghite tot si ea jura nu ar pune gura niciodata pe maciuca..

Ce-ar mai rade colegii de munca de seful lor Fanel cand ar vedea ca face baie o data la 2 saptamani..sau de Geta, tipa aia beton dupa care toti saliveaza, s-o vada in ce pozitii comice sta cand se rade la pasarica..sau poate nici nu se rade..

Prietenii lui Fanel s-ar cruci sa vada in ce mizerie de apartament sta, cu soacra, cumnati si nepoti, ce gunoaie mananca dar ce masina jmechera are in parcare..sau ce-ar zice fanii Getei, bloggerita aia cu sex appeal, zana virtuala, in ce hal se bese prin casa..

Se vede ca azi am avut prea mult timp liber..

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top