Movie time

M-am tacanit. Ma uit la The good wife desi nu o suport pe zdreanta din rolul principal. Bine, nu suport pe nimeni din film cu exceptia lui Michael J Fox care are aparitii ocazionale. Deci de ce ma uit la film ? pai singurul motiv e ca astept sa vad cine mortii ma-sii ii spala zdrentei farfuriile, cine ii sterge praful prin casa si mai ales cine ii face cumparaturile. Daca va uitati la serial ati observat ca nu are menajera si nici nu sta pe acasa, viata ei se imparte intre tribunal, firma si baruri. Acasa in schimb e frigiderul plin cu bunatati, farfuriile sunt curate si rufele spalate. Am ajuns la sezonul 3 si inca nu mi-am pierdut speranta ca o s-o vad spalandu-si macar cana de cafea. Cred ca au gresit titlul, se potrivea mai bine the worst wife..

Bai, sincer: cand ati vazut ultima oara un film de groaza noaptea si sa nu puteti adormi dupa ? da koae, mi s-a intamplat mie dupa mai bine de 20 de ani cand ma uitam la evil dead. E vorba de Sinister si trebuie sa recunosc ca mi-a rapit juma de noapte de somn. Cine spune ca l-a vazut noaptea si n-a avut nicio problema e labar.

M-am uitat la Skyfall. Manca-ti-as, astia de fac 007 au un fix: in fiecare film trebuie sa moara cea mai bunoaca fufa, e un must have. In rest nu mai stiu cu ce a fost filmul, am uitat..

Ceva recomandari dupa ce termin de vazut good wife ?

Comentarii ( 8 )

  1. uite comentariul meu despre ultimul bond de pe iplay:
    Skyfall : 007 coordonata piZdi
    incepe tare, primele 5 minute actiune buna, apoi…mare plictiseala fo 70-80 de minute(deci o ora si ceva), cu un sfirsit nu prea convingator. are si ceva gauri in poveste.
    ma asteptam la un film cu gadget-uri, arme mai sf asa, tehnologie inalta, masini beton, cind colo J.Bond a venit cu o arma cu amprenta digitala-banala si o piesa lego pe post de radio-transmitator. las-o-n plm, pai pina si Fane are mai multe gadget-uri…
    io cre’ ca tre sa fii fan sau englezoi sa-ti placa filmu’, implicit sa-i dai o nota mare.

  2. Uite comentariul meu despre ultimul bond:

    N-am inteles cum a supravietuit, cine l-a salvat, de unde a avut bani de avion, cum a ajuns din londra la shanghai in 5minute, cum de a pornit excavatorul ala, ce a facut mulatra cu sacul de bani, cum a reusit eroul negativ sa evadeze, cum a iesit el de sub gheata fara sa aibe hipotermie si mai ales, de ce a murit chinezoaica ?

  3. homeland
    endgame
    person of interest
    ringer
    luther
    rubicon
    the prisoner
    the killing
    john doe
    persons unknown
    the gates
    american horror story

  4. Da, Sinister e un film bun. Dar am avut o perioada acum vreo 3 ani cand ma uitam aproape in fiecare noapte la horror-uri si am devenit oarecum imun.
    Cu riscul de a ma numitu „labar” :)), tre sa spun ca nu m-a marcat asa tare. Dar da, e un horror bun. In sfarsit!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top