Cele mai sexy lucruri pe care sa le spui sotiei in pat (4)

Ce fantezie ai chiar acum?

Asta o va incuraja sa isi exprime dorintele ei sexuale si sa creeze o atmosfera erotica. Ideea e ca in aceste momente este mai posibil sa spuna fanteziile ei ascunse pe care nu le-ar marturisi in alte situatii.

Ce te face sa crezi ca iti va spune fanteziile ei „reale” ? Ce te faci daca iti spune ca vrea sa fie „rupta” de 2 masculi rai iar tu nu esti printre ei ? Ah, stai asa: speri ca fantezia ei se rezuma la niste sex oral, eventual maini legate cu cordonul de la halat ( ca n-ai altceva la indemana) ? Pai astea nu sunt fantezii koae, sunt lucruri banale. Si mai e ceva: sigur esti pregatit pentru fantezia ei in caz ca-si doreste ceva mai bizar ? Sau incepi cu faze gen bleah, nu fac eu asa ceva..

Cel mai bine e sa-ti exprimi tu fanteziile in fata ei si sa speri ca nu o deranjeaza, macar iti potolesti damblaua..

Comentarii ( 9 )

  1. Normal ca daca e luata asa din scurt, fantezia o sa fie ceva banal! Nu cred ca sex-shopurile au livrare instanta ca sa pui in aplicare majoritatea fanteziilor. Si nici negri la cutie inca nu s-au inventat 🙂

  2. eu cred ca sunt 2 tipuri de femei: cele care au fantezii cu negri si cele care nu vor sa se gandeasca la asa ceva tocmai din cauza ca poate deveni o fantezie..

    P.S. din „auzite” stiam ca italienii sunt multilingvi..

  3. Pe bune! Italienii cred ca daca stau cu limba acolo e de ajuns. Ca si cum o femeie sta pe spate cu picioarele desfacute si tu esti singurul care munceste. Pana si romanii se pricep mai bine!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top