Cele mai sexy lucruri pe care sa le spui sotiei in pat (4)

Ce fantezie ai chiar acum?

Asta o va incuraja sa isi exprime dorintele ei sexuale si sa creeze o atmosfera erotica. Ideea e ca in aceste momente este mai posibil sa spuna fanteziile ei ascunse pe care nu le-ar marturisi in alte situatii.

Ce te face sa crezi ca iti va spune fanteziile ei „reale” ? Ce te faci daca iti spune ca vrea sa fie „rupta” de 2 masculi rai iar tu nu esti printre ei ? Ah, stai asa: speri ca fantezia ei se rezuma la niste sex oral, eventual maini legate cu cordonul de la halat ( ca n-ai altceva la indemana) ? Pai astea nu sunt fantezii koae, sunt lucruri banale. Si mai e ceva: sigur esti pregatit pentru fantezia ei in caz ca-si doreste ceva mai bizar ? Sau incepi cu faze gen bleah, nu fac eu asa ceva..

Cel mai bine e sa-ti exprimi tu fanteziile in fata ei si sa speri ca nu o deranjeaza, macar iti potolesti damblaua..

9 Comments on "Cele mai sexy lucruri pe care sa le spui sotiei in pat (4)"

  1. Normal ca daca e luata asa din scurt, fantezia o sa fie ceva banal! Nu cred ca sex-shopurile au livrare instanta ca sa pui in aplicare majoritatea fanteziilor. Si nici negri la cutie inca nu s-au inventat 🙂

  2. bai, ce carte citesc aia ? 🙂

  3. devine certitudine ca negrii s-au inventat pt 2 lucruri: hip-hop si fantezii sexuale :))

  4. Nu stiu cat de certitudine e cu negrii si fanteziile dar confirm limbile francezilor 🙂 cu toate ca best ever era texan

  5. eu cred ca sunt 2 tipuri de femei: cele care au fantezii cu negri si cele care nu vor sa se gandeasca la asa ceva tocmai din cauza ca poate deveni o fantezie..

    P.S. din „auzite” stiam ca italienii sunt multilingvi..

  6. Italienii sunt perversi si multilingvi dar nu au tehnica.

  7. Pe bune! Italienii cred ca daca stau cu limba acolo e de ajuns. Ca si cum o femeie sta pe spate cu picioarele desfacute si tu esti singurul care munceste. Pana si romanii se pricep mai bine!

  8. la ce nu se pricep romanii..

Leave a comment

Your email address will not be published.


*