shit happens. what’s next ?

Mi-am pus de mai multe ori intrebarea „daca ma despart de Flory, ce fac mai departe ?”. Oamenii se despart, uneori si fara motiv deci se poate intampla oricui. Ce faci in momentul cand te desparti si ai si plod ? Intreb pentru ca este la moda iar eu habar n-am ce dracu ar trebui sa fac. Ma gandesc ca in primul rand sa-mi caut chirie, a ? doar nu ma duc inapoi la mama cu portbagajul burdusit de cacaturi de care oricum nu mai am nevoie. Si daca ma mut la chirie, sa-mi caut ceva aproape de ei sau sa ma mut cat mai departe ? Da, este o problema pentru ca daca ma mut la 3 blocuri mai sus voi da mereu nas in nas cu ele. Daca vin la chirie cu o boarfa, ce-o sa zica fi-mea daca ma vede la brat cu alta ? Deci ar trebui sa ma mut cat mai departe. Dar parca nici asta nu e o solutie: fi-mea are totusi nevoie de mine in continuare si trebuie sa raman prezent in viata ei. Daca ma mut in rahova si trebuie s-o iau zilnic de la gradinita, tai orasul zilnic ?

Problemele nu se opresc aici. Eu personal nu mai am chef s-o iau de la capat cu altcineva, cu lovestory, cu casatorie, cu inca un plod. Nu eu si nu in viata asta. Probabil ca daca m-as desparti, o perioada voi fi client fidel pe la escorte sau prin saloane de masaj erotic, asta pina imi regasesc din nou echilibrul. Sau pina raman fara cascaval. Mai direct spus, pina gasesc pe alta s-o fut si sa nu ceara nimic la schimb. Cam aici se rezuma totul, restul sunt detalii. Sau oamenii se despart din alte motive ? Nu radeti, eu chiar nu stiu. N-am vazut pe nimeni sa divorteze de nevasta de 40 de ani si sa se combine cu alta de 55.  Cam greu de crezut ca divortezi din alte motive si nu din frustrari sexuale. Ar mai fi o explicatie: te indragostesti ca prostu de colega de munca dar asta e alt subiect de discutie. Cum spuneam, in caz ca m-am combinat cu alta, apar alte si alte probleme. Daca la inceput va intelege ca trebuie sa-mi vad fetita zilnic si sa petrec ceva timp cu ea, in scurt timp imi va spune sa aleg: „ori eu – ori ea”. De ce cred asta ? asa sunt femeile..

Nu are rost sa continui, am anticipat doar o parte din urmarile dupa o eventuala despartire, sunt sigur ca in realitate lucrurile vor sta mult mai rau. Sau mult mai bine ! Nu prea am cum sa stiu fara sa incerc deci nu-mi ramane decat sa am sange in oo si sa-i spun: nevasta, vezi ca plec. Am perspective. Apoi sa apara „ea” sa-i zicem borfi, femeia nascuta special pentru toate fanteziile sexuale, libera si disponibila doar pentru mine. Si poate conduce si un Range Rover cumparat din banii ei facuti..doar ea stie cum. Sau mai bine sa ma combin cu covrigareasa din piata ? e mai bleguta dar aici e pe baza de cotizatie, s-a saturat sa frece coca si vrea s-o tii acasa. Bani nu mai am, borfi e plina de surprize, sarantoaca incepe sa ma toace de ultimii bani. Bag pl in ele de perspective. De fapt, de ce sa ma despart ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top