meanwhile

fact: n-ai cum sa te uiti la masterchef fara o pizza langa tine. Mi-am dat seama demult de treaba asta dar aseara m-am tinut de cuvant: a dat fratili vostru comanda de pizza pe la inceputul emisiunii, ma uitam si bagam in fizic. Nu se poate altfel ! Data trecuta m-am apucat la 11 noaptea sa prajesc cartofi ca eram rupt de foame apoi mi-a parut rau. Cu pizza a mers de minune..

M-am plimbat cu Maserati ! Si voi ? Eram sigur ! Totusi, exista o diferenta: una e sa te plimbi cu Maserati lejer, prin trafic, sa te admire lumea si e cu totul altceva sa mergi prin trafic cu un pilot nebun. Adica sa stii sa folosesti la maxim cei 500 cai prin Bucuresti iti  trebuie mult sange in oo, credeti-ma pe cuvant. Acum imi dau seama cat de important e ca scaunele sa fie rezistente, la un moment dat luasem forma lor. Si mai e ceva: cum au reusit astia sa scoata acel sunet din motor ? frate, este cel mai cool zgomot ever, cea mai tare piesa rock, n-am cuvinte sa-l descriu. In masini misto m-am tot suit dar nu se compara cu nimic, totul tine de cum il conduci, asta e farmecul. Pentru mine a fost o experienta incredibila. Totusi, nu pot sa-mi dau seama daca e mai misto ca sexul. M-am gandit sa abordez foarte serios problema: imi fac abonament si la Maserati si la Flory. O tin asa 2 saptamani dupa care trag concluzia finala. Atfel cum ?

Pipera nu mai e ce-a fost, tocmai s-a deschis un Penny la intrare ! Adica eu, miliardar cu vila cu 3 etaje, vecin cu ministri si barosani, ma urc in Bentley si cobor in parcare la Penny sa iau salam cu reducere ? Eu cred ca e cu susta, desi se numeste Penny, sunt sigur ca preturile sunt pounds. Si asa e normal, oamenii aia s-ar simti jigniti, in primul rand ca ei nu umbla cu maruntis. Dar chiar si cu preturi mari, stim foarte bine ca ei, barosanii, nu vor intra in penny, daca ii vede cineva si se fac de ras ? Si oricum, ar parea destul de anormal sa vezi parcarea penny plina de x6, range rover si porsche.

Ca tot am adus vorba, s-a deschis (in sfarsit!) noul mega image din intersectie. E gol, nici dracu nu intra acolo. Au facut totusi un lucru bun ca au deschis: iesi prin parcarea lor de pe Vergului si intri direct pe Basarabia. Multumim Mega !

Comentarii ( 3 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top