Sfaturi pentru o partida de sex fierbinte

Bai, am gasit un articol foarte tare, tu ca femeie sa-l faci pe roman sa-ti ofere supersex de fiecare data. Fii atent, cica „trebuie sa-i oferi zilnic un sarut pasional de minim 10 secunde„.  De preferat in autobuz, sa se uite toti libidinosii, nu ? Sau exact cand pe langa tine sunt multe pizde si vrei sa te uiti la ele, ala e cel mai potrivit moment sa te sarute, sa le arate ca esti ocupat si ca n-ai loc de manevra. Auzi, dar daca e un sarut fake sau un obicei care devine enervant in timp ? Si daca ma saruta dimineata inainte sa plec la fabrica, nu-mi dau cu tesla ca plec si nu e loc de combinatie ? Intreb, nu am nimic cu sarutul in sine, incerc sa gasesc legatura intre sarut si sexul fierbinte..

Alt sfat: „joaca-te cu mainile in buzunarul lui si atinge-i barbatia..rascolind dupa maruntis„. Adica sa te stranga de coaie ? Eu port doar blugi stramti, cam greu si pentru mine cu buzunarele; apropo de maruntis, nevasta-mea se duce direct la portofel..

Alt sfat: „ofera-i un masaj special in care sa nu folosesti mainile..vei fi surprinsa de reactiile lui„. Asta-i culmea, sa-mi imaginez ca sunt la masaj erotic cu nevasta-mea. Nu cred ca m-as simti confortabil, nu cred ca se descurca si mai ales, n-are farmec cu nevasta !

Altul: „atinge-i nervul situat la baza superioara a coapsei interioare..”. Mai explica-mi odata, care nerv ? Poti sa desenezi unde se afla exact ?

Altul: „redecoreaza dormitorul..”. Nu e nevoie, lasa-l asa. Nevasta-mea ma intreaba mereu ce parere am de perdele, nu-mi dau seama niciodata cand le schimba..

Ultimul sfat: „tine ochii deschisi si urmareste-i atent orice miscare..”. Adica sa te holbezi la mine ? Sa vad niste ochi beliti care se intreaba oare ce dracu face ala acolo ? Stai femeie linistita si simte-te bine, baiatu’ se ocupa de tot. Si daca o facem pe intuneric ?

Ori nu mai am eu ce sa invat, ori sunt un penibil..

Comentarii ( 3 )

  1. chestia asta cu sex fierbinte nu o prea inteleg; totul tine doar de tine, nu are legatura cu partenera decat in mica masura; daca stii s-o convingi, iti ofera orice !

    P.S. asa am auzit..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top