Cand nu stii cum e altfel – esti fericit

Q: Barbatii sunt prosti sau femeile stiu sa minta mai bine ?

Raspuns corect: Femeile stiu sa minta mai bine, indiscutabil.

Stati linistiti, barbatii mint chiar mai mult dar femeile o fac mai bine. Este concluzia la care a ajuns fratili vostru dupa ce a studiat diverse cazuri de barbati cu aparent sindrom p.i.a. (personificarea imbecilitatii absolute). Asa credeam si eu, ca sunt doar prosti dar nu koae, femeile cand vor, daca vor, sunt diabolice. Au chiar capacitatea sa te insele si sa te faca sa-ti ceri tot tu scuze.

Si totusi ne place. Ori nu ne dam seama cand suntem mintiti, ori e altceva, de exemplu love. Sau dependenta. Intre a ramane singur si a ierta – vei ierta, chiar daca ea iti face viata un iad. Cunosc 2 ciudati in care stau impreuna cam 1 luna apoi se despart cateva luni, iar se impaca si tot asa de vreo 2 ani. E simplu, si-a dat seama ca tipul e disperat dupa ea, il tine la distanta o perioada apoi se impaca „strategic” cu el sa-i haleasca banii stransi cat au fost despartiti. Si lui ii place maxim. Aici nu mai e love, tipul e obsedat, nu mai exista speranta pentru el. Ba, si eu am fost muci dupa una care m-a lasat balta exact cand eram topit dupa ea si cred ca toti am trecut prin asa ceva. A zacut fratili vostru cateva zile, apoi mi-am revenit si dupa alte cateva zile eram cu mainile pe tatele alteia. Nu-mi iesise de tot din minte dar faceam eforturi pentru ca stiam ca nu ajung nicaieri. Stiti cum e, cand se inchide o usa – se deschide un geam. Si sa fim seriosi, e plin de femei, una/zi daca e sa futi si tot nu-ti ajunge o viata.

Ok, am zis love si obsesie. Dar mai e ceva: lipsa de incredere in tine. Tragi de aceiasi femeie pentru ca ti-e teama ca alta nu se mai uita la tine. D’aia am zis ca atunci cand nu stii cum e altfel – esti fericit. Ti-e teama ca poate cu alta o sa fie mai rau ? Macar ai incercat ? Pai credeam eu la 18 ani cand sufeream dupa aia, ca o sa gasesc pe altcineva pe care s-o iubesc mai mult ? Uite ca a aparut la 30. Si am avut timp cacalau sa testez si piata..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top