daca-mi permiteti..

sa-mi spun si eu parerea vizavi de legea antifumat ? Ba, ca nefumator va dati seama ca as vrea sa se aplice, sa pot manca si eu linistit intr-o carciuma, cu tot cu copil. Ideea e ca ar trebui sa se aplice putin diferit, nu interzis complet. De exemplu, se pot face separeuri pt nefumatori, nu ma deranjeaza. Nu stiu daca e o idee buna sa interzici fumatul in cluburile de noapte unde nu se mananca, unde oamenii merg sa bea, sa fumeze, sa bage in vena dupa o zi de cacat, e dreptul lor.

Voi, cei care fumati, stiu ca sunteti sucariti dar trebuie sa intelegeti ca si noi avem drepturi. Pina si homosexualii au drepturi. Ganditi-va ca sunteti rupti de foame, aveti in fata o pizza plina cu mozzarella delicioasa iar langa masa voastra sunt 4 indivizi care put a cacat. Mananca daca mai poti! Stiu ca e o comparatie ridicola dar exact asa simte un nefumator, te ia cu lesin si nu-ti mai trebuie nimic. Nu mai zic ca vreau s-o scot pe fi-mea si n-am unde pentru ca toti fumeaza fara sa le pese ca e un copil langa ei.

Chiar daca sunt nefumator sa stiti ca sunt de partea voastra cand vine vorba de cluburile de noapte. Pai daca agat si eu o pizda, decat s-o vad cum soarbe dintr-o cola prefer s-o vad cum isi muleaza buzele rosii si trage din tigara, uitandu-se la mine cu ochii pe jumatate inchisi, ma inspira. Nu’s daca ma intelegeti..

Comentarii ( 3 )

  1. uska, io am fumat 13 ani. m-am lăsat de fo 9-10 ani, plm.
    prima data cînd am fost afara am rămas șocat ca ăștia interzisese-ra fumatu’ în locuri publice, deși io nu mai fumam deja. acum înțeleg perfect și sînt de acord 100% sa se interzică fumatu’ în locuri publice. știi ca aici au dat ăștia o lege de fo 2 luni în care nu mai ai voie sa fumezi în mașină dacă ai minori?
    acum vad ce înseamnă și îmi pare rău pentru tot fumatul meu în public!!!

  2. Uska, am gasit comentariul tau la spam, scuze ca nu l-am vazut mai devrme. Eu ii inteleg si pe fumatori dar in plm, am ajuns sa stau seara in casa ca pensionarii, sa nu pot iesi sa beau o bere ca mor axfisiat. Nu e corect..

  3. Am încercat sa-l urc a doua oara și-mi zicea ca am trimis deja comentu’. 🙂 Aia e!

    Nu zic ca nu ii înțeleg pe fumători, dar și ei trebuie sa înțeleagă cit de mult deranjează fumînd în locuri publice! Si zic asta aflîndu-mă în ambele tabere în perioade diferite.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top