micul Poptamas

Urmaresc de ceva vreme, cu deosebit interes, un cuplu care pare ca nu mai rezista pina in vara. Cel putin asa cred eu, la cum decurg lucrurile intre ei le mai dau maxim 2 luni. Ah, sa nu fiu inteles gresit, nu ma bucur de problemele altora, spun doar ca e interesant daca vor reusi totusi sa depaseasca momentele naspa prin care trec de ceva vreme.

Cred/banuiesc ca stiu si care este motivul problemelor: ea nu-i mai da pi*da. Spun asta pentru ca el se poarta ca un isteric si da impresia de retard. Bine, oamenii se despart si din alte milioane de motive dar asta e unul solid boss. Unii se descurca, mai o boarfa, mai un masaj erotic, unii in schimb nu pot face asta si prefera sa se desparta pentru ca nu vad alta solutie.

Eu de  exemplu m-am despartit de fosta din cauza ca era nebuna. Adica avea crize de furie incontrolabile, acum radea si era bine dispusa iar peste 5 minute injura de morti si era la un pas de a baga cutitul in tine, fara motiv. De obicei o apuca dupa trageri, ajunsesem sa-mi fie frica sa mi-o mai trag cu ea pentru ca stiam ce urmeaza. La astia situatia e exact invers, au spume din lipsa.

Eu mi-am dat seama de o chestie: o femeie face ce vrea din tine daca stie cand sa-ti dea. Femeile manca-ti-as, cel putin unele dintre ele, daca vor, te aduc acolo de ajungi sa le bei apa din.. palma. Nu e greu sa-ti dai seama cat de fraieri sunt barbatii cand vine vorba de hatziala, doar ca iti trebuie putina maturitate. Cand il simti ca e la limita – da-i o bucatica si l-ai linistit. Da, poate n-ai chef, poate ca nici el nu mai e romantic dar asta tot din cauza ta, il refuzi mereu. Fa un efort si stai capra 5 minute. Chiar si 3 sunt suficiente. O sa vina si cu flori, ai sa vezi..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top