De ce „Insula Iubirii” este foarte educativa

Va uitati si voi, este? De fapt toata tara se uita, e prea multa caterinca si e pacat sa ratezi atat divertisment de calitate. Eu de exemplu am ras cu lacrimi la fiecare emisiune, n-ai cum sa rezisti gogule, au ales astia cele mai proaste femei iar 0 femeie proasta n-are cum sa se combine decat cu un retard, cu un oligofren sau cu unul mai prost ca ea. Mi-as fi dorit sa zic: uite coaie, Vasile chiar e un tip super ok, cu capul pe umeri, openmind, funny si inteligent. Sau de Geta – ce tipa cool, ce replici misto da, ce noroc pe Vasile ca are o asa gagica. Aseara aproape ca mi-a fost mila de blondu ala Sasha. Glumesc, nu mi-a fost, mi se pare un om fals si pervers care incearca sa se ascunda sub o mecla inocenta. Roby are un retard, ati vazut ca priveste la punct fix si nu vorbeste, bolboroseste ceva inteligibil. Alin e slab, emotiv si infantil dar imi place de el ca macar a dat o buca. Cel mai comic mi se pare arabu, deci cand il vad ma apuca rasul instantaneu. Nu poti sa-l iei in serios, omul e un experient genetic plecat din lumea reala, tehnic vorbind este imposibil sa iubesti o stramba la modul in care zice el ca o iubeste.

De femei ce sa mai zic.. 4 pufaitoare urate si frustrate care vor pe pizda ma-sii. Oi avea eu 40 de ani, chelie si ceva burta dar n-as putea s-o fut pe niciuna dintre ele, mi se par nasoale rau. Si rele si nesuferite si pline de harfe. Neah..

Asa, sa revin la subiect. De ce este emisiunea foarte educativa? Pentru ca ne spune ca, de fapt, chiar si in cele mai solide cupluri, unul din cei 2 parteneri este plictisit de relatie. Nu vorbesc de ratatii astia din emisiune, vorbesc de cei de pe facebook in special, aia care ne asasineaza zilnic cu poze in care sunt fericiti. Adica, cu cat esti mai insistent sa-mi arati iubirea voastra – cu atat imi transmiti ca relatia voastra este de cacat. Vorba unuia: In afara de secunda in care faci poza sa o pui pe Facebook ca sa pari fericita, in restul zilei cum te descurci?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top