chestiuni serioase: indragostit la 40

Mergeam pe strada si am vazut o tipa super misto. Ba si ma gandeam eu asa  „coaie.. m-as putea indragosti de ea. Ce ochi, ce buze..”. Parca si vedeam cu ochii mintii cum o fac sa rada la o gluma de cacat, ma gandeam inclusiv ca dupa ce am dat cu ea o tura de IOR tinandu-ne de mana sa o inghesui pe-o banca si sa ii pun si o mana pe cur.

Sentimentul de a fi indragostit e unic. Iti aduce aminte de tine cand aveai 13 ani si iti placea de Getuta. Ai vrea sa retraiesti acele momente? O da! Merita? O nu!

Nu merita coaie. De dragul subiectului sa ne imaginam ca intram in vorba cu ea si chiar accepta sa iasa cu mine la o cafea. Chiar daca ajungeam sa ne plimbam prin parc ca 2 indragostiti, era o chestiune de minute pina imi dadeam seama ca ceva nu merge, ceea ce imi imaginam initial si ceea ce traiesc live nu se mai leaga. Este usor de inteles, acum sunt adult si adultii au probleme. Toti adultii, inclusiv ea. Ma asteptam oare sa discutam despre sex? Zero sanse boss, garantat incepe sa-mi turuie despre colegele ei de munca, despre bani, despre probleme, despre fostul ei prieten. Lucruri care acum, la 40 de ani nu ma mai intereseaza. Brusc realizez ca era altfel sa te indragostesti la 13 ani. Deci, asa cum ma stiu, probabil ca in timp ce turuia de mama focului – eu cautam disperat o scuza pertinenta sa fug, da-o in pula mea de indragosteala. Stiu, e frumoasa, e tanara, e desteapta dar, din pacate, fratili vostru nu mai are rabdare. Deci nu, faza cu indragosteala nu tine. In schimb as fute-o! Oare se fute? Neah. Nu se fute pentru ca am inceput cu stangul, i-am dat de inteles ca sunt un romantic, daca vroiam s-o fut trebuia sa abordez o alta strategie, aia de golan.

O sa ziceti ca o sug aiurea. Ideea e ca nici eu nu stiu exact ce vreau sa spun. Cred ca fiecare dintre noi ajunge la un moment dat cand, speriat ca imbatraneste, vrea sa retraiasca din nou senzatiile alea misto. Doar ca, zic eu, lucrurile astea trebuie facute la momentul potrivit, imi este imposibil sa cred ca cineva se mai poate indragosti la 40 de ani. Asa cred eu. Indragosteala ca la 13 – 15 ani nu mai retraiesti niciodata. Iar unii dintre noi realizeaza prea tarziu, cand se trezesc intr-o noua relatie si de fapt gandul iti este tot la fosta. Sau poate chiar o sug aiurea..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top