meanwhile

De cand am reinceput sa scriu m-au disperat spam-urile, intrau cu miile. Am schimbat serverul dar tot degeaba asa ca am luat masuri extreme: mi-am instalat niste chestii antispam mai paranoice si acum totul e ok. Faza e ca daca cineva comenteaza la vreun articol si nu apare publicat inseamna ca a fost sters odata cu spamurile, deci nu e vina mea. Sorry for this..

Asa. Vorbim si noi despre sfarsitul lumii? Stiti voi, noua psihoza cu depasirea celor 400 ppm-uri de CO2..hai ma, ce dracu, voi nu stati pe facebook? Circula un articol cum ca CO2-ul din atmosfera a scapat de sub control etc si vine sfarsitul lumii. Acum, daca-mi permiteti, voi cita, din nou, un astrofizician:

Don’t worry about climate change, earth will survive. We don’t..

Fie vorb intre noi, e buna o fripturica? buuuuna! E bine sa-ti misti bucile in masina de colo-colo? biiine! Pai si atunci, la ce ne asteptam? Asa cum a zis si Bendeac: a venit nota de plata! In fine, situatia nu e atat de grava precum pare, cel putin nu in timpul vietii noastre, asta ca o consolare. Da, 3 din 4 vom muri de cancer iar ala mai norocos va muri, probabil, in accident de masina. Norocos pentru ca nu trebuie sa-si petreaca zilele ramase pe holurile de la oncologie. Revenind ontopic, daca ne luam dupa Discovery, sunt vreo 2 posibilitati, depinde de emisiune:

Primul si cel mai naspa scenariu: oamenii (specia) rezista mult si bine. Ajungem sa defrisam toate padurile, ardem tot carbunele, secam lacurile si marile sa le transformam in apa potabila. Co2-ul creste pina cand toata caldura soarelui ramane aici, seaca si oceanele, intr-un final crapa si ultimul om iar Terra se transforma intr-o noua Venus, o sfera de foc cu temperaturi de mii de grade.

Al 2-lea scenariu: oamenii mor. Ma rog, sa zicem ca supravietuiesc cateva mii. Padurile se refac, orasele dispar, clima isi revine, Terra se transforma intr-un fel de Pandora pentru cei ramasi.

Ar mai fi un scenariu, dar asta imi apartine: Terra este de fapt un laborator, un experiment. Ganditi-va ca in ultima suta de ani au fost cel putin 2 meteoriti urasi care au explodat in atmosfera intr-un mod inexplicabil si oricare dintre ei ne-ar fi trimis din nou in epoca de piatra. Oare cineva/ceva are grija ca noi s-o mai ducem o vreme? tam ta nam!

In fine, hai sa vorbim despre altceva. Va uitati la supravietuitorul? Noi suntem fani, aseara la 8.30 eram toti 3 in pat, fiecare rontaia ceva: eu niste saratele, fi-mea pufuleti si nevasta-mea seminte. Eu ma uit din curiozitate sa vad daca se si fut pina la urma. Pe bune, baietii astia n-au erectie? Dupa 2 saptamani in care dormi lipit de fufe in bikini, nu-ti vine cheful? Ok, poate nu sunt toti atat de obsedati ca mine dar macar acolo, o mana pe cur? Faza naspa e ca nici sa-ti faci laba nu poti, vin astia cu camerele dupa tine si te vede ma-ta. Dar e misto emisiunea, imi pare rau ca a iesit gagica aia aseara, era bunuta. Daca ma intrebati pe mine, plecand de la teoria dintr-o postare de acum cateva zile, cred ca aia cu probleme la picior si bot de rata e cea mai perversa in pat dar nu stiu sigur m-as fi combinat cu ea. Mai degraba m-as fi combinat cu politista: imbracata in uniforma, cu pulanul intr-o mana si catuse in cealalta sa-mi spuna: ai fost baiat rau..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top