Bine? Sanatosi?

Ba.. m-a lovit din nou efectul sindromul Mircea Badea. Momentul ala cand nu mai am nimic interesant de spus si decat sa repet aceleasi subiecte mai bine iau o pauza. Sau pun femei goale.

Ah, vroiam sa spun ceva legat de asta: voi astia care ma aveti si in FB, poate v-ati intrebat de ce insist cu postari zic eu funny sau cu aluzii la sex. Ei bine, frati si surioare, pentru ca am ghinionul ca in lista mea de friends, majoritatea dau like-uri si share-uri doar chestii deprimante iar asta nu e bine. Nu vreau sa stiu ca un idiot omoara un caine, ca un copil moare de cancer, ca totul merge prost. Nu mai suport, sa-mi bag pl. Oricum nu pot face nimic.

Revin la treaba cu blogul. Despre ce dracu sa scriu, despre zapada de afara? sa fim seriosi. Despre politica? neah, am jurat ca nu mai scriu asa ceva. Si pe bune, imi dau seama cat de ridicol sunt uneori, cu ideile mele infantile. Cred ca radeti de va cracanati.

Am incercat zilele trecute sa mai gasesc niste blog-uri de citit dimineata, stiti voi, momentul ala cand esti treaz dar stai in pat inca 2 ore de lene. Sa moara bibi, toti sunt loviti de acelasi sindrom ca si mine, n-am reusit sa citesc niciun articol pina la capat. Chestii banale, aceleasi subiecte para-fumate scrise prost prost prost. Diferenta dintre mine si astia e ca eu nu depind de un cacat de adwords sa-mi iau o paine. Eu daca nu scriu – nu se intampla nimic, in cel mai rau caz nu mai intrati pe aici. In schimb, ceilalti daca nu scriu si mai ales nu scriu bine – pentru ei e tare naspa. Sa stai in fata pc-ului unde scrie „adauga articol nou”, sa te uiti la tastatura si sa-ti spui in gand „ce pula mea sa scriu..”, asta da job de cacao.

In rest, bine? sanatosi?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top