Cum sa ai o relatie perfecta si dupa 10 ani de casnicie

tam ta-dam! Am sfaturi boss! bune rau, s-ar putea sa ai nevoie de ele. Poate nu acum dar mai tarziu sigur iti vor prinde bine!

Sfatul nr. 1

Pastreaza un echilibru. Nu-i pune prea des mana pe cur sau pe tate, o sa-ti zica ca esti libidinos. Ai grija sa nu o faci nici prea rar, o sa se simta ignorata si iar ai probleme.

Sfatul nr. 2

Ai grija cum te uiti la ea. Sub nicio forma nu te holba cu privirea aia de hamesit, chiar daca ai coili albastre. O sa se simta hartuita. In cazul in care nu stiai, femeile au un ochi si la spate. Cand tragi cu ochiul la bikini atunci cand se schimba sau se imbraca, sa stii ca te vede.

Sfatul nr. 3

Fii discret. Incearca sa fii cat mai putin in campul ei vizual cand stati acasa amandoi. Baga-te undeva intr-un colt si fa-ti de lucru, fara sa te vada cand se plimba prin casa. Fa cat mai putin zgomot. Nu vorbi la telefon si fii pregatit in orice clipa sa iesiti in oras chiar daca tu sperai la altceva. Nici sa nu-ti treaca prin cap sa spui ceva.

Sfatul nr. 4

Ai grija cum mananci. Nu infuleca oricat de foame ti-ar fi. Mananca incet si mesteca muuuult fiecare dumicat altfel se va uita la tine ca la un badaran. Iti va povesti 10 minute chestii legate de digestie. Ia-ti adio de la parizer, grasimi, fast food sau mananca-le cand esti singur si nu te vede.

Sfatul nr. 5

Nu bea in fata ei mai mult de o bere la 3 zile, o sa-ti zica ca esti dependent de alcool. Si daca totusi ai baut, ia-ti adio de la sex in seara aia, puti a bautura.

Sfatul nr. 6

Renunta la adidasi, trening si alte haine cu care erai obisnuit de-o viata. Spune „salut” pantalonilor casual, pantofilor si camasilor mov. Nu te opune, nu faci decat s-o enervezi si mai mult.

Sfatul nr. 7

Fii ordonat. Nu-ti mai arunca tricoul pe spatarul scaunului ci impacheteaza-l frumos si aseaza in dulap daca il porti si maine. Sosetele trebuie ascunse si ele.

Sfatul nr. 8

Nu veni cu alte planuri. Daca ati stabilit ceva, sa nu te puna dracu sa te razgandesti sau sa vii cu alte propuneri.

Sfatul nr. 9

Fii in mare masura acelasi tip de acum 10 ani. Nu te apuca sa-i aduci flori daca n-ai facut-o niciodata, o sa creada ca ai comis ceva grav. Mananca orice iti gateste, exact ca atunci cand v-ati cunoscut. Lasa-te de porn. Nu-ti pierde simtul umorului dar ai grija sa nu razi ca un oligofren de fata cu altii. Vorbeste strict si la obiect.

Sfatul nr. 10

Cand are chef de sex ar fi bine sa tii mult. E problema ta cum te descurci.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top