Top 100 Rockfm. are you kiddin’ me?

Au facut astia de la rockfm top 100 piese rock din toate timpurile. Ati vazut cine e pe primul loc? Pink Floyd – Confortably Numb. O piesa pe care, eu cel putin, nu stiu daca am ascultat-o de 3 ori in viata asta si nu cred ca apuc s-o ascult de 5 ori pina crap. Plus ca stiu pe putin 10 piese Pink Floyd mult mai bune.

Haideti sa va spun eu cum stau lucrurile. Topurile astea sunt facute de plictiseala si n-au nicio legatura cu realitatea. N-ai cum sa votezi o balada doar pentru simplul fapt ca astia o redau in bucla de 20 ori/zi ca e pusa pe mai multe playlist-uri si ai ajuns s-o fredonezi si noaptea’n somn. Topul celor mai bune piese rock din toate timpurile, in special top 3, e acelasi de cel putin 20 de ani si nu ai cum sa-l schimbi. Vorbim de:

Thunderstruck

Smells like teen spirit

Final countdown

Ordinea e aleatorie dar sunt destul de sigur ca asta e adevaratul top 3 rock ever. E vorba de rock, de emotie, de piele de gaina, de faptul ca le-ai ascultat de 1000 de ori si nu te vei plictisi niciodata de ele. Nu poti pune balade cand vorbesti de top piese rock. Dar poti face un top 100 balade rock. Asa cum poti face un top 100 alternative rock, top 100 grunge, heavy metal, trash metal etc.

Asta e parerea mea. Ah, si as mai adauga pe locurile 4 si 5 Painkiller si Holy Wars.

Vorbim de rock, in pula mea…

Comentarii ( 4 )

  1. Preferințele sînt foarte personale. Tocmai de aia nu-mi pasa de nici-un top, indiferent cine e sau ce autoritate îl compune. Si asta este aplicabil în orice domeniu: de la muzica, mașini, filme pînă la politica și credințe!

  2. Aprob primele 2 pozitii din top 3 mentionat de tine. Off course, cu Nirvana pe 1. Deci, preferintele nu sunt chiar asa ‘personale’☺

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top