De ce nu e bine sa mai fii IT-ist in ziua de azi

M-a tot cautat un tip cu o pizzerie, ca nu-i merge treaba, ca baga mii de euro in adwords si nu suna nimeni etc; am zis sa-i fac o vizita. Asa am aflat ca de site / media / adwords etc se ocupa un tip care cica nu se pricepe. Pai boss, asta e prima si cea mai grava dintre toate: daca afacerea ta depinde strict de mediul online, cum de se ocupa de ea cineva care nu se pricepe?

Sat mat. Ma rog, nu l-am refuzat (desi in capul meu am stiut ca n-am nevoie de dureri de cap) dar i-am zis ca ma gandesc cateva zile si ii fac o propunere. Seara, curios din fire, am dat o comanda de pizza prin telefon, m-am gandit ca poate totusi este o problema cu tipa care raspunde la telefon, ii saboteaza si refuza clientii din dracu stie ce motive. Dialogul a fost cam asa:

  • Eu: buna seara, as vrea sa comand o pizza taraneasca si un sos dulce.
  • Ea: bla bla, la orice pizza primiti si o clatita gratis din partea casei.
  • Eu: uau, multumesc, vin s-o ridic personal, stau aproape etc

Bai fratele meu, callcenter-ul a fost super OK! Clatita gratis: binevenita! De ce dracu nu le merge afacerea?

M-am dus sa ridic pizza: 25 lei + 2 lei sosul dar daca o ridici personal ai 10% discount. Deci trebuia sa platesc vreo 24,5 lei dar mi-au cerut 27.

  • Eu: pai si reducerea de 10%?
  • Ei: nu se mai acorda ca ati luat si clatita.
  • Eu: da dar nu am cerut nicio clatita, mi s-a spus ca e gratis
  • Ei: daca nu cereati si clatita era 25, asa e 27
  • Eu: nu m-ati inteles. Nu am cerut clatita, e oferta voastra. Daca vin sa ridic pizza personal, scrie pe site ca am 10% reducere!
  • Ei: da, dar ati luat clatita…

Banuiesc ca ati inteles ca nu avea rost sa continui. Le-am platit 27 si m-am carat.

Pizza? Comparativ cu pizza pe care o mananc de obicei si care costa 20 de lei, asta a fost si mai scumpa, a fost de 2 ori mai usoara si de 10 ori mai naspa la gust ca cealalta. N-avea gust, n-avea sare, n-avea nimic. Este cat se poate de clar de ce nimeni nu comanda de la ei a 2-a oara, doar patronul nu intelege ca nu e loc de vrajeli tipic romanesti, mai ales cand ai super concurenta. Nu mai zic de calitate! Poti sa ai cel mai jmecher site si cea mai tare campanie online, a 2-a oara nu-ti mai comanda nici dracu. Ma gandesc ce sa-i spun daca ma suna..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top