daca-mi permiteti..

Sa zic si eu 2 vorbe despre „fructul pasiunii”? Sau e „fructul oprit”? De serialul ala de la antena vorbesc, mortii lui cum ii zice.

Bai fratele meu, comedie mai tare ca asta n-am vazut de la Seinfeld incoace. CAPODOPERA, sa mor! Cum adica nu stiti despre ce vorbesc? Hai ca vi-l povestesc pe scurt: un idiot la vreo 60 de ani, plin de bani (cum altfel), isi trage vila cu piscina si o boarfa de nevasta care se babardeste cu unu care plm, e pe acolo prin casa. Am uitat sa va zic, sunt tot felul de oameni care locuiesc cu el in casa, are servitori, plm, nu m-am prins care e faza exact ca nu am urmarit serialul, l-am vazut asa, pe sarite. Dar aseara m-am uitat o ora! Si am ras. Va jur chiar am ras de m-am spart. Are niste faze la care n-ai cum sa nu razi.

Faza e ca cica serialul ar fi drama. Adica na, aia se fute – ala nu stie, celalalt ar fute – cealalta nu s-ar fute, altcineva iubeste dar nu e iubit(a), o nebunie greu de inteles. Mai pe scurt: catelarie. Toti s-ar fute intre ei si de aici scenele absolut epice.

Apropo: nimeni nu munceste in filmul ala, toti o sug prin casa aia aiurea. Dar au bani de nu stiu ce sa faca cu ei, tipic romanesc. Practic cam asta e singura chestie cat de cat reala din film. Ce mi-a atras atentia, ca de aia am si zis sa scriu articolul asta: idiotul de 60 de ani e nefutut. Practic e singurul din casa care nu da la buci. Nevasta-sa il minte zi de zi, il cearta, il ignora, il pune la colt si el nu zice decat: ai dreptate iubito, iarta-ma. Well, aici se termina comedia. Am ras, ne-am distrat dar da-te’n mortii tai de boarfa. Parca filmul era drama – acum e sf. Nu exista asa ceva in realitate, n-ai cum sa umilesti intr-un asemenea hal un barbat. Nu e corect. Ce mortii vostri vreti sa inteleaga lumea din film? Ca daca esti femeie ai dreptul sa te futi cu cine vrei, mai putin cu barbata-tu, milionar? Pentru ca asta ne transmite serialul! Asta inteleg fetele care se uita la serial: stai linistita ca boul nu se prinde.

Daca mi s-ar da sansa sa scriu eu scenariul in continuare, urmatorul episod ar fi cam asa: idiotul are deja mici suspiciuni. Are si bani asa ca cumpara niste camere/microfoane jmechere si le ascunde prin casa. Poate angajeaza si un detectiv. Apoi, dupa ce afla de nevasta-sa, se duce la ea si ii spune direct: acum, in clipa asa imi faci o muie si diseara stai capra, futu-ti pe ma-ta. Pai daca tot o ardem romaneste, sa fie romaneste!

La care ea: vai iubire, dar..

La care el: taci si suge-o futu-ti mortii ma-tii. Da chiar, cheam-o si pe ma-ta sa ma linga pe oo

Nu ai cum altfel. Daca vreti audienta – asta e scenariul corect, nu gargara. Da, il difuzati dupa ora 12 noaptea, se uita romanu ca oricum a 2-a zi nu se duce la munca. Apropo, daca cumva imi fura cineva ideea si vad ca filmul se duce in directia asta – well, dati si voi o bere. plm..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top