meanwhile

Cred ca o sa incep sa scriu mai rar. Imi pot da si singur seama ca in ultima vreme scriu prost. Si decat sa scriu prost – mai bine nu mai scriu. Ideea e ca toata vara am stat la tara (incerc sa fac un articol pe subiect) si n-am avut deloc dispozitie sa scriu. Preferam sa trag de un latte cateva ore si sa zac pur si simplu decat sa scriu la laptop, daca ma intelegeti. Si de o saptamana de cand m-am intors in Buc, sa mor daca ma simt altfel decat mega obosit. Stiu si de la ce e, de la aer. Acolo era aer curat si liniste, aici nu e pic de aer.

In rest ce sa va mai zic? Am experimentat viata la comun si e naspa rau de tot! Sa ma iertati daca cineva se simte prost citind acest articol. Dar decat la comun si cu bani in buzunar mai bine cu chirie sau rate la banca si cu bani in buzunar. O saptamana am stat la tara cu nevasta-mea, fii-mea, socra-miu si cumnata-mea. HORROR!

Realitatea my friends e ca traiul la comun e stresant, frustrant si mai scump. Vrei sa bei o bere? Tre’ sa cumperi pentru toti! Vrei o ceafa la gratar? Cumperi pentru toti! Vrei sa te duci la baie? Ghinion, e ocupat! Ti-ai cumparat ceva dulce? Pai ce faci ma, mananci singur? Vroiam si eu sa ma scarpin la oo – fix atunci intra cumnata-mea pe usa. Ba, si eu prost, trebuia sa ma scarpin fara sa-mi pese. Am trecut prin dreptul camerei lu’ socra-miu ca sa-mi iau ceva din frigider – fix atunci se scarpina el la oo. Nu m-am mai dus la frigider ci la magazin sa-mi iau lamai. Btw, cumnata-mea in fiecare zi mergea la plaja la nudisti. De-al dreacu treceam prin dreptul camerei ei cand se pregatea sa plece la plaja – niciodata nu am vazut-o nici macar in sutien. Seara, toata lumea in chiloti ca muream de cald (vorbim de luna august!) – cumnata-mea cu treningul pe ea. Mai si povestea: hehe, nici gard nu mai e la nudisti, stau toti barbatii si se uita la noi dar pe mine nu ma deranjeaza. Pai si eu de ce te vad doar in trening?

Parca va si aud: Twigg, vrei s-o futi pe cumnata-ta! haha..

Ba… as fi futut-o cand era mai tanara, acum nu’s ce sa zic. I-am propus de cateva ori lu’ nevasta-mea s-o aduca la o susta in 3, n-a raspuns dar mi-a aruncat niste priviri de ma bucur ca nu mi-a taiat coili pina acum. Nu e de gluma cu astfel de propuneri.

Altceva ce sa va mai zic? Ah, gata. Stiti convingerile mele religioase. Discutam cu cineva care are grave probleme in casnicie (batai, morti luati in pl la 3 dim, telefoane sparte etc) de Dzeu si credinta. Si imi povestea ca pe el, Dzeu l-a ajutat de fiecare data cand i-a cerut ajutorul: cand a vrut sa vanda casa, cand s-a angajat, cand plm… diverse situatii mai mult sau mai putin amuzante. Dar sa vezi minune! Dzeu i-a dat flit cand a fost vorba de casnicie, aici nu functioneaza rugaciunile. Pai ce-ai facut Bobitza? S-a terminat mana? Ai cumparat lumanari mai ieftine? Gata, stiu! Te-ai masturbat! Sa nu ti-o mai freci ca-l manai pe Dzeu.

Hopa! Acum am inteles de ce cumnata-mea nu statea goala in fata mea: se gandea ca daca o vad in chiloti sau mai rau, in bucile goale, o sa ma masturbez si pierd conexiunea cu God. Ce idiot am fost! Ptiu, satana era sa ma ispiteasca!

Sat mat ateilor!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top