M-am uitat la „The Dirt” si mi-a placut maxim!

Filmul despre Motley Crue pentru cei care nu stiu exact. Sau un film despre niste rockeri pentru cei care n-au auzit de ei. Pe scurt: un film interzis manelistilor si crestinilor.

FAQ

Q: Aoleo Twigg, m-ai facut curios! despre ce Doamne iarta-ma e filmul asta?

A: E despre sex, droguri, muuult alcool si muzica rock. E un film documentar din care inveti multe chestii. Ca de exemplu ca daca te droghezi, bei alcool si futi non stop – nu patesti nimic. Ma rog, abuzurile te omoara dar nu cum ne zic astia ca daca bei mai mult de 3 beri iti distrugi ficatul. Tommy, Nikky si Mick au baut si s-au drogat zeci de ani si uite-i in viata. Ba culmea, i-am vazut zilele trecute intr-un live pe facebook si arata mai bine ca majoritatea care n-au baut si nu s-au drogat niciodata. Si ca ei mai toate vedetele rock.

Q: Ce e misto in filmul asta? Niste drogati si niste derbedei ajunsi vedete..

A: Probabil ca asa e. Dar daca ai avut sansa sa te nasti in LA – poate ca si tu si eu si oricine am fi facut la fel. Noi nu stim cum e sa cresti intr-o familie cu parinti drogati dar unii dintre copiii nostri vor sti, am evoluat din punctul asta de vedere. Doar ca.. Romania nu e America.

Q: Am vazut si eu filmul, mi s-a parut o tampenie

A: Nu am zis ca e o capodopera, este un documentar din care afli unele chestii. Ca eu ii vad in clipuri si concerte si-mi zic „mama, ce sansa au avut oamenii astia” dar nu stiam prin cate situatii si ce viata de cacao au in realitate, cu depresii, tot timpul pe drumuri, cu creierii varza si departe de familii si prieteni. Pare misto de la distanta dar sunt sigur ca merita pretul.

Q: Ai vrea sa fii unul dintr ei? Si daca da, care?

A: Tommy mi-a placut mereu, mi se pare cel mai cool tip din muzica rock. Da, as fi vrut sa fiu in locul lui.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top