Vă place noul design?

Știti ce mai fac uneori noaptea când nu mă ia somnul? Nu, nu stau pe pornhub dacă asta v-a trecut prin minte. De fapt.. mai stau dar ies repede pentru ca nu mă mai excită nimic de acolo. Revin pe subiect cât de curând. Deci, ce fac uneori noaptea?

Răspund tot eu: citesc pstările de acu’ 10 ani și râd ca prostu’. Bă, chiar aveam talent, să mor! Eram atât de sincer și de naiv..

Mi-e dor să mai scriu, pișa-m-aș pe calache, că de la guvid mi se trage lenea de a scrie.

Deja v-ati speriat, este? Aoleo, se apucă ăsta să scrie iar!

Ați ghicit 😁. Și nu doar asta, mă (re)apuc și de vlog. Fac zilele astea un colaj cu filmele de acu 2 ani, ceva gen cele mai bune momente.

Nu cred că m-am schimbat prea mult așa că aș încerca un comeback. Oricum, din 3 cititori, indiferent câți pleacă – nu se simte.

Pasul nr. 1: am schimbat tema de la blog. Am zis să-l fac mai aerisit și să-i schimb aspectul de blog clasic, ăla cu bară laterală.

Nu arăta rău nici vechea temă dar trebuie o schimbare. Au dispărut unele chestii, de exemplu counter-ul live cu Datoria externă a României și alte widget-uri old-fashioned. Să fie mai ușor de citit, zic.

Am început să scriu cu diacritice, sper că ați observat. Am schimbat fontul și l-am făcut mai mare, să nu vă obosească ochii.

Dar cel mai important a rămas respectul pentru voi: acest blog nu va avea niciodată reclame, banere, popup-uri, alerte de abonare sau publicitate. Este singurul fel prin care iți respecți cititorii, nu cu miloaga gen „susține acest blog mânca-ți-aș, te rog io frumos! Nu scriu nimic interesant dar trebuie să trăiesc și eu. Că nu-mi place munca..

Dar despre asta într-o altă postare.

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top